«Καρτ ποστάλ»: Ολοκληρώθηκαν στο Λονδίνο και αρχίζουν στην Κρήτη τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο Λονδίνο της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, μιας από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές που θα εντάξει η δημόσια τηλεόραση στο πρόγραμμά της την επόμενη σεζόν.
Ο βραβευμένος σκηνοθέτης της σειράς Γιώργος Παπαβασιλείου ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι (Victoria, Last Christmas, Here comes hell) και Γουίλ Χίσλοπ (Βραβείο Μουσικής Κωμωδίας, Ηνωμένο Βασίλειο), οι οποίοι υποδύονται τους Έμι και Μάρτιν.
Τα γυρίσματα της σειράς, που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, 12 στιγμιότυπα μιας καταβύθισης στη δίψα για ζωή, θα συνεχιστούν στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, στον Άγιο Νικόλαο, από τις 22 Μαρτίου.
Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.
Η ιστορία
Κάθε φωτογραφία κι ένας ολόκληρος κόσμος, μια ιστορία και μια απαρχή
Πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- σε όλες τις ιστορίες της σειράς «Καρτ ποστάλ» είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Συννεφιασμένη Κυριακή, Τελευταίο σημείωμα, Ευτυχία κ.ά.), ο οποίος υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη θέτοντας μύχιες ερωτήσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της απόρριψης, της απώλειας, του θανάτου. Μέσα από ένα ταξίδι συναισθηματικής μαθητείας, θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.
Συγγραφέας: Βικτόρια Χίσλοπ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου
Δ/νση φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Pete Rowe
Μουσική επιμέλεια: Μίνως Μάτσας
Δ/νση παραγωγής: Σοφία Παναγιωτάκη
Παραγωγή: NEEDaFIXER
Ολες οι Ειδήσεις
- Αντετοκούνμπο – Σενγκούν: Τέλος η κόντρα – «Ο αθλητισμός ενώνει, γράφει ο Γιάννης – Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους Έλληνες, λέει ο Τούρκος
- Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ από στεριά και αέρα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής – Καραβάνια αμάχων Παλαιστινίων ψάχνουν οδό διαφυγής – Βίντεο
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απολαυστικό βίντεο να τραγουδά με την κόρη της
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
- Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για την ευλογιά των προβάτων – Τα μέτρα για τον περιορισμό της νόσου
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook