«Καρτ ποστάλ»: Ολοκληρώθηκαν στο Λονδίνο και αρχίζουν στην Κρήτη τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο Λονδίνο της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, μιας από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές που θα εντάξει η δημόσια τηλεόραση στο πρόγραμμά της την επόμενη σεζόν.
Ο βραβευμένος σκηνοθέτης της σειράς Γιώργος Παπαβασιλείου ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι (Victoria, Last Christmas, Here comes hell) και Γουίλ Χίσλοπ (Βραβείο Μουσικής Κωμωδίας, Ηνωμένο Βασίλειο), οι οποίοι υποδύονται τους Έμι και Μάρτιν.
Τα γυρίσματα της σειράς, που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, 12 στιγμιότυπα μιας καταβύθισης στη δίψα για ζωή, θα συνεχιστούν στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, στον Άγιο Νικόλαο, από τις 22 Μαρτίου.
Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.
Η ιστορία
Κάθε φωτογραφία κι ένας ολόκληρος κόσμος, μια ιστορία και μια απαρχή
Πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- σε όλες τις ιστορίες της σειράς «Καρτ ποστάλ» είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Συννεφιασμένη Κυριακή, Τελευταίο σημείωμα, Ευτυχία κ.ά.), ο οποίος υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη θέτοντας μύχιες ερωτήσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της απόρριψης, της απώλειας, του θανάτου. Μέσα από ένα ταξίδι συναισθηματικής μαθητείας, θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.
Συγγραφέας: Βικτόρια Χίσλοπ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου
Δ/νση φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Pete Rowe
Μουσική επιμέλεια: Μίνως Μάτσας
Δ/νση παραγωγής: Σοφία Παναγιωτάκη
Παραγωγή: NEEDaFIXER
Ολες οι Ειδήσεις
- Πλήθος κόσμου, ένστολοι και άρματα στο κέντρο της Αθήνας για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου – Δείτε live
- Κλείσιμο αμερικανικών βάσεων, τέλη διέλευσης στα Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν θέτει αυστηρούς όρους για τον τερματισμό του πολέμου
- Η διακήρυξη του Τραμπ για την 25η Μαρτίου: Τιμούμε τη σοφία και την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού
- 25η Μαρτίου: Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (βίντεο)
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σύνταγμα για την στρατιωτική παρέλαση – Πώς θα κινηθούν Μετρό και λεωφορεία
- Channel 12: Τα 14 σημεία της πρότασης Τραμπ για τερματισμό του πολέμου – Οι όροι για τον εμπλουτισμό ουρανίου, το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ και τα οικονομικά ανταλλάγματα
- Βίκυ Σταυροπούλου & Καίτη Γαρμπή υποκλίθηκαν στη δουλειά του Χάρη Λεμπιδάκη και στη λάμψη της Φαίης Θεοχάρη
- «Επέτειος»… «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ» Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook