«Καρτ ποστάλ»: Ολοκληρώθηκαν στο Λονδίνο και αρχίζουν στην Κρήτη τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο Λονδίνο της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, μιας από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές που θα εντάξει η δημόσια τηλεόραση στο πρόγραμμά της την επόμενη σεζόν.
Ο βραβευμένος σκηνοθέτης της σειράς Γιώργος Παπαβασιλείου ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι (Victoria, Last Christmas, Here comes hell) και Γουίλ Χίσλοπ (Βραβείο Μουσικής Κωμωδίας, Ηνωμένο Βασίλειο), οι οποίοι υποδύονται τους Έμι και Μάρτιν.
Τα γυρίσματα της σειράς, που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, 12 στιγμιότυπα μιας καταβύθισης στη δίψα για ζωή, θα συνεχιστούν στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, στον Άγιο Νικόλαο, από τις 22 Μαρτίου.
Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.
Η ιστορία
Κάθε φωτογραφία κι ένας ολόκληρος κόσμος, μια ιστορία και μια απαρχή
Πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- σε όλες τις ιστορίες της σειράς «Καρτ ποστάλ» είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Συννεφιασμένη Κυριακή, Τελευταίο σημείωμα, Ευτυχία κ.ά.), ο οποίος υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη θέτοντας μύχιες ερωτήσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της απόρριψης, της απώλειας, του θανάτου. Μέσα από ένα ταξίδι συναισθηματικής μαθητείας, θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.
Συγγραφέας: Βικτόρια Χίσλοπ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου
Δ/νση φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Pete Rowe
Μουσική επιμέλεια: Μίνως Μάτσας
Δ/νση παραγωγής: Σοφία Παναγιωτάκη
Παραγωγή: NEEDaFIXER
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στον Χολαργό: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε – Η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη
- ΗΠΑ και Ιράν εργάζονται για την επίλυση των διαφορών σε πυρηνικά ζητήματα και κυρώσεις, λένε Αμερικανοί αξιωματούχοι – Τι προβλέπει το προσχέδιο της συμφωνίας
- Aποκαλύψεις σοκ από τον Δημήτρη Φιλιππίδη: “Κάνει καλό στον πατέρα μου που ταπεινώθηκε – Έχω υπάρξει χρήστης ναρκωτικών” (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου: «Eίμαι τόσο περήφανη για σένα»,το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του μετά τη νίκη του στις Κυπριακές εκλογές
- Συγκίνησε η Δώρα Χρυσικού για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα: Σήμερα πονάω σαν να έχασα μια αδερφή
- Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς
- Survivor – Σταύρος Φλώρος: «Θέλω να προσευχηθείτε πάλι για εμένα» – Το νέο βίντεο στα social media
- Τζένη Κατσίγιαννη: Χαμός στη συναυλία στα Άνω Λιόσια – Ο κόσμος χόρευε μέσα στη βροχή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook