Στα... πατώματα ψυχολογικά και σωματικά οι Κόκκινοι - Χρειάζονται αρχηγό που θα τους εμψυχώνει και προάγει ήρεμο κλίμα στην παραλία

Αντιδράσεις έφερε η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor, τόσο στα Social Media όσο και στα τηλεοπτικά πάνελ. Οι Κόκκινοι έχουν μείνει πλέον χωρίς αρχηγό, ενώ προκύπτει το ερώτημα: θα είναι αντικαταστάτης του ο Ηλίας Μπόγδανος, δηλαδή ο πιο δυνατός από τους άνδρες παίκτες του ριάλιτι;

Στο μεταξύ επεισοδιακή ήταν η τελευταία εβδομάδα στην ομάδα, καθώς έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τριαντάφυλλο λόγω του ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ενώ δεν είναι καλός αγωνιστικά και δεν κάνει δουλειές στην παραλία. Χαρακτηριστικό είναι πως λένε ότι ο τραγουδιστής έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για.. διακοπές.

Από την άλλη, οι πέντε συνεχόμενες ήττες που έκαναν πριν πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας, τους έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά και σωματικά, καθώς δεν τρώνε παρά μόνο φακόριζο και ψάρια.

Ως εκ τούτου, οι Κόκκινοι πρέπει να ορίσουν νέο αρχηγό που θα τους εμψυχώνει και προάγει ήρεμο κλίμα στην παραλία, αφού όπως είδαμε στο trailer της Κυριακής 19/3 μέχρι και η Καρολίνα θα τσακωθεί άσχημα με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ο νέος αρχηγός των Κόκκινων;

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους πιο γρήγορους στις πίστες του στίβου μάχης και είναι από τους πιο δυνατούς άνδρες των Κόκκινων.

Στο poll που έκανε το YouWeekly στο Instagram, ζήτησε από το κοινό να διαλέξει ποιος θέλει να είναι ο νέος αρχηγός, ανάμεσα στον Ντάφυ, τον Μπόγδανο και τον Κόρο.

Τις περισσότερες ψήφους πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Τριαντάφυλλος ήρθε δεύτερος, ενώ ο Γιώργος Κόρομι τελευταίος.

Αν ο Ηλίας Μπογδάνος βγει αρχηγός, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξει όλο το κλίμα, αφού έχει πολύ θετική ενέργεια και είναι πολύ καλός αθλητής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook