«Δεκατιανοί»: Κέρδισαν κοινό και τηλεθέαση με το απόλυτο κυριακάτικο πασχαλινό γλέντι με κέφι, χορό και καλεσμένους έκπληξη (βίντεο)
Οι «Δεκατιανοί» σημείωσαν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης την Κυριακή του Πάσχα, με ένα γιορτινό πρόγραμμα γεμάτο μουσική, παράδοση και καλεσμένους που ξεσήκωσαν το κοινό.
Σάρωσαν σε τηλεθέαση την Κυριακή του Πάσχα οι «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη δυναμική τους παρουσία στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.
Ο Γιάννης Πιτταράς και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, που κρατούν σταθερά τα ηνία της εκπομπής εδώ και χρόνια, μαζί με την έμπειρη ομάδα τους, παρουσίασαν ένα ξεχωριστό πασχαλινό πρόγραμμα που κέρδισε το ενδιαφέρον και την προτίμηση του κοινού. Η εκπομπή κατέγραψε εντυπωσιακή τηλεθέαση, αγγίζοντας το 22% στο σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 17,7%!
Το εορταστικό πρόγραμμα περιλάμβανε πλούσια θεματολογία, ζωντάνια, κέφι και χορό, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους τηλεθεατές. Ιδιαίτερα έντονο ήταν το νησιωτικό και κρητικό στοιχείο, ενώ ξεχώρισαν μουσικές και πασχαλινά έθιμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δίνοντας έναν αυθεντικό εορταστικό χαρακτήρα στην εκπομπή.
Ξεχωριστή νότα στη διάθεση έδωσαν οι καλεσμένοι της εκπομπής, με τον Πέτρο Ίμβριο να ανεβάζει το κέφι με τις επιτυχίες του, ενώ η ανερχόμενη λαϊκή ερμηνεύτρια Ηλιάννα Ζέρβα εντυπωσίασε με την παρουσία και τη φωνή της.
Το μουσικό αυτό δίδυμο συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της εκπομπής, προσφέροντας δυνατές στιγμές διασκέδασης και γιορτινής διάθεσης στο κοινό.
Οι «Δεκατιανοί» συνεχίζουν να αποδεικνύουν πως αποτελούν σταθερή αξία στην ελληνική τηλεόραση, συνδυάζοντας ενημέρωση και ψυχαγωγία με τον πιο επιτυχημένο τρόπο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θυμάμαι να έχω νιώσει ποτέ πιο ευτυχισμένη»
- Η Αλεξάνδρα Νίκα αγκαλιά με τα παιδιά της και το φιλί στον γιο της – Φωτογραφία
- Κέλλυ Κελεκίδου: Στα backstage του remake του «Γλύκα Γλύκα», 21 χρόνια μετά, μαζί με τη Γιώτα Χαλκιά (εικόνες+teaser)
- Ιωάννα Τούνη: Τα υγιεινά γεύματα που ετοίμασε στον γιο της, Πάρη
- Ο ανατρεπτικός Kon Cept παρουσιάζει την απόλυτη πρόταση του καλοκαιριού
- Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Allwyn Game Time: Ψάρεμα με Κέιν, Ικαριώτικο με Κουρτουά και σούβλες με Ρονάλντο
- «MarkosbyNight» – Μάρκος Σεφερλής: «10 Χρόνια Γάμου», Σάββατο 18 Ιουλίου στις 22:10 – Δείτε το τρέϊλερ
- The Voice of Greece: Η παρέα της 12ης σεζόν αποκαλύπτεται
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook