Η Ναταλία Γερμανού περνάει από κόσκινο το Survivor - Οι φήμες που ήθελα ζευγάρι Παππά και Γερμανού

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία αναφέρθηκε στο Survivor. Η Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μίλησε για τον καλό της φίλο Αλέξη Παππά.

Όπως σχολίασε, ο χαρακτήρας που δείχνει ο Αλέξης Παππάς μέσα στο παιχνίδι δεν είναι αυτός, τουλάχιστον που γνωρίζει εκείνη, και πως η πείνα βγάζει έναν άλλο. «Με τον Αλέξη είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Δεν είναι ακριβώς αυτός ο χαρακτήρας του – αυτός που ξέρω εγώ – αυτός που είναι εκεί. Αλλά πολλές φορές όταν οι άνθρωποι πεινούν βγάζουν έναν άλλον χαρακτήρα», ανέφερε.

Στο μεταξύ πριν από περίπου έξι χρόνια υπήρχε έντονη η φημολογία πως η Ναταλία Γερμανού και ο Αλέξης Παππάς ήταν ζευγάρι, κάτι που οι ίδιοι είχαν διαψεύσει.

Το ξέσπασμα του Αλέξη Παππά για τις φήμες

«Με ενόχλησε γιατί ήταν ψέμα και στηρίχτηκε τόσο καλά που φάνηκε σαν αλήθεια! Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τότε με έδειχναν να τη φιλώ στο στόμα, ωστόσο δεν ίσχυε. Αν εγώ ήμουν με τη Ναταλία και δεν ήθελα να γίνει γνωστό, υπήρχε περίπτωση να πάω στα μπουζούκια και να τη φιλήσω στο στόμα; Έκαναν το μοντάζ τους τα παιδιά, καλά το έκαναν, είναι η δουλειά τους, αλλά δεν ισχύει», είχε πει τότε ο Αλέξης Παππάς στο περιοδικό People.

«Η Ναταλία είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη γυναίκα, όμως δεν έχουμε κοινά σαν άνθρωποι που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε σχέση. Είναι φίλη μου, μου έχει σταθεί σε πολλά θέματα. Το ίδιο πιστεύω ότι έχω κάνει και εγώ σαν φίλος για εκείνην», ανέφερε.

«Από εκεί και πέρα με ενόχλησε γιατί το είδε και η μητέρα μου και απόρησε με το γεγονός ότι είδε φωτογραφίες μου με μια γυναίκα στα περιοδικά, από τη στιγμή που δεν της γνώρισα καμία από τις πρώην μου. Πιο πολύ με ενόχλησε που φάνηκε ότι έκρυψα κάτι από την οικογένειά μου, όχι επειδή μας είπαν ζευγάρι με τη Ναταλία», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook