Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του παρουσιάζουν τις υπέροχες παραλίες της Αστυπάλαιας,τη Μαλτεζάνα, τον Σχοινόντα, τα Καμινάκια.

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ»ταξιδεύουν στην Αστυπάλαια, το αρχοντικό νησί των Δωδεκανήσων με τη χαρακτηριστική κυκλαδίτικη γοητεία, αυτή την Κυριακή 12Ιουλίου στις 17:45 στο OPEN!

Απολαμβάνουν μία ονειρική ανατολή από το Κάστρο της Χώρας και στη συνέχεια επισκέπτονται την εκκλησία της Παναγιάς της Πορταΐτισσας, η οποία αποτελεί το θρησκευτικό κέντρο της Αστυπάλαιας.

default

Το απόγευμα, στην μπλε ώρα, κάνουν τη βόλτα τους στη Χώρα της Αστυπάλαιας με τους υποβλητικούς Μύλους.  Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του παρουσιάζουν τις υπέροχες παραλίες της Αστυπάλαιας,τη Μαλτεζάνα, τον Σχοινόντα, τα Καμινάκια. Για τη συνέχεια, έχουν ετοιμάσει μία υπέροχη έκπληξη! Οργανώνουν, μία εκδρομή με μπάγκι στις πιο απομακρυσμένες και δύσβατες οδικά προσβάσιμες παραλίες της Αστυπάλαιας, όπως ο Άγιος Κωνσταντίνος.

Τέλος, προτείνουν παραδοσιακές γεύσεις, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και ιδέες για να διασκεδάσουμε όπως οι ντόπιοι.

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις