Survivor: Αποβάλλεται ο Τριαντάφυλλος αν δεν αγωνιστεί και τρίτη εβδομάδα!
Τι προβλέπουν οι κανόνες του παιχνιδιού - Ποια η κατάσταση της υγείας του
Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως σύμφωνα με τους κανόνες του Survivor θα έπρεπε να αποβληθεί ο Γιώργος Κόρομι, ωστόσο οι πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις έχουν… αγχώσει την παραγωγή και την έχουν αναγκάσει να κάνει τα στραβά μάτια. Στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου, όμως, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να αποφευχθεί μια αποβολή.
Πάνω από δύο εβδομάδες εκτός αγωνισμάτων μετρά πλέον ο Ντάφυ και συγκεκριμένα από όταν βγήκε υποψήφιος και τσακώθηκε με τον Κόρο. Ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω τραυματισμού του και αυτό ακριβώς καθιστά επισφαλή τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους κανόνες του Survivor, αν ένας παίκτης μείνει για πάνω από 20 μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων τότε θα πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι, το οποίο εκτός από επιβίωσης είναι και αγωνιστικό παιχνίδι. Επομένως αν ο Τριαντάφυλλος συνεχίσει να μην αγωνίζεται θα πρέπει να αποβληθεί.
Να θυμίσουμε πως κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση της Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, επομένως η παραγωγή την απέβαλε από το παιχνίδι. Κάτι αντίστοιχο ενδέχεται να περιμένει και τον Τριαντάφυλλο…
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε εξέλιξη το θρίλερ των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ: Στις κάλπες εκατομμύρια Αμερικανοί για τον έλεγχο του Κογκρέσου – Ξεκίνησε η καταμέτρηση
- Ρουβάς: To επικό βίντεο – απάντηση στην Καινούργιου που ρωτούσε «παιδιά ο Σάκης με ξέρει;»
- Κομισιόν: Νέος οδηγός επιβίωσης 72 ωρών προς τους Ευρωπαίους σε περίπτωση κρίσης
- Νικόλ Ελευθεριάδου: Η επιστροφή στο πόλο, το νέο ξεκίνημα στη Βουλιαγμένη και ο μεγάλος στόχος του Λος Άντζελες – Όλα όσα αποκάλυψε στο Game On με την Ντορέττα Παπαδημητρίου
- Πιερρακάκης: «Καθιερώνουμε σταθερό επιτόκιο 3% για ευάλωτους και επιλέξιμους οφειλέτες στον εξωδικαστικό – Δεκαπλασιάζουμε τα πρόστιμα στους servicers»
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα ακίνητα των κατηγορούμενων – Βρέθηκαν 300.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Στη φυλακή η σύντροφος του Φιρινίδη: «Ο πρώην σύζυγός μου είναι εθισμένος στον τζόγο, λείπουν μόνο 900.000 ευρώ από τους εράνους, πήρα μία τσάντα Louis Vuitton», είπε (βίντεο)
- Ο Γιώργος Πατούλης γιορτάζει δύο χρόνια γάμου με τη Νάνσυ Κοιλού
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook