Τι προβλέπουν οι κανόνες του παιχνιδιού - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως σύμφωνα με τους κανόνες του Survivor θα έπρεπε να αποβληθεί ο Γιώργος Κόρομι, ωστόσο οι πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις έχουν… αγχώσει την παραγωγή και την έχουν αναγκάσει να κάνει τα στραβά μάτια. Στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου, όμως, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να αποφευχθεί μια αποβολή.

Πάνω από δύο εβδομάδες εκτός αγωνισμάτων μετρά πλέον ο Ντάφυ και συγκεκριμένα από όταν βγήκε υποψήφιος και τσακώθηκε με τον Κόρο. Ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω τραυματισμού του και αυτό ακριβώς καθιστά επισφαλή τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους κανόνες του Survivor, αν ένας παίκτης μείνει για πάνω από 20 μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων τότε θα πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι, το οποίο εκτός από επιβίωσης είναι και αγωνιστικό παιχνίδι. Επομένως αν ο Τριαντάφυλλος συνεχίσει να μην αγωνίζεται θα πρέπει να αποβληθεί.

Να θυμίσουμε πως κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση της Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, επομένως η παραγωγή την απέβαλε από το παιχνίδι. Κάτι αντίστοιχο ενδέχεται να περιμένει και τον Τριαντάφυλλο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook