Και σήμερα κερδίζει την ασυλία η Κόκκινη Ομάδα, αποκάλυψε το «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με το νέο spoiler που έγινε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Άννα Μαρία, ο Τζέιμς και η Χριστίνα θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor.

Συγκεκριμένα όσον αφορά τον Τζέιμς, φαίνεται πως η ομάδα του Σάκη, συνεπικουρούμενη και από τον Παππά, θέλει να σπάσει αυτή την τριάδα.

Ως εκ τούτου οι παίκτες του Survivor προφανώς δεν ψηφίζουν με βάση το αγωνιστικό κομμάτι, αφού ο Τζέιμς φέρνει νίκες στην ομάδα. Αντιθέτως, φαίνεται πως ψηφίζουν στρατηγικά και πως αυτό έκαναν από την αρχή.

Οι παίκτες λοιπόν προσπαθούν να σπάσουν αυτόν τον πόλο, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουν κυρίως καθώς ο πόλος αυτός ενδυναμώθηκε στην προηγούμενη αποχώρηση, κατά την οποία έφυγε ο κολλητός του Σάκη, ο Γιώργος. Σε περίπτωση που φύγει κάποιος ή κάποια ακόμη από την ομάδα του Σάκη, η ομάδα θα ενδυναμωθεί περισσότερο και μετά θα αναγκαστούν με κάποιο τρόπο να τα βρουν.

Πιθανή εξέλιξη ενός τέτοιου σεναρίου; Ο Παππάς -σύμφωνα με την εκπομπή, ο «ελεύθερος σκοπευτής που πηγαίνει όπου τον βολεύει η στρατηγική του»- να προσεγγίσει και τον Τζέιμς!

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook