Πρώτο το OPEN όλη τη μέρα στο σύνολο του κοινού_ Πρωτιά και για τον αγώνα ΠΑΟΚ- ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ
Στην κορυφή της τηλεθέασηόλη τη μέρα (Πέμπτη 30/07) το OPEN στο σύνολο του κοινού. Πρωτιά στην τηλεθέαση για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ τόσο σε σύνολο όσο και σε δυναμικό κοινό
Πρώτο κανάλι ήταν χθες για όλη τη μέρα (30.07) το OPEN στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας μέσο όρο 11,7%, με πλούσιο πρόγραμμα που κέρδισε για ακόμα μία φορά την προτίμηση των τηλεθεατών.
Ξεχωριστή στιγμή της ημέρας, ησαρωτικήνίκη του ΠΑΟΚ στους προκριματικούς του Europa Leagueκόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, φέρνοντας τον αγώνα στην πρώτη θέση στην ώρα μετάδοσής του τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54. Με μέσο όρο 18,4% στο σύνολο του κοινού και 15,2% στο δυναμικό κοινό 18-54, βγήκε νικητής στο slot του φτάνοντας μέχρι και το 25,3% στο σύνολο και το 20,8% στο 18-54.
Πρωτιά έφερε και σε όλα τα αντρικά κοινά με εξαιρετικά ποσοστά σημειώνοντας στους άνδρες 35-54 μέσο όρο 22,4% φτάνοντας μέχρι και 31,3%, αλλά και στους άνδρες 25-54 μέσο όρο 21,9% φτάνοντας μέχρι και 30,5%. Την πρώτη θέση πήρε και στους άνδρες 25-44 με μέσο όρο 20,4% και στους άνδρες 18-54 με μέσο όρο 20,6%, φτάνοντας μέχρι και το 28,2%.Πρώτη θέση και στο κοινό της Θεσσαλονίκης με μέσο όρο 35% στο σύνολο του κοινού και με peak 43,5% .
Τον αγώνα έστω και για 1’ παρακολούθησαν1.500.000 τηλεθεατές.
Η μάχη του ΠΑΟΚ συνεχίζεται ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του OPEN!
Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη,6 Αυγούστου, στις 20:45 στο OPEN!
Ολες οι Ειδήσεις
- Προφυλακίστηκε ο Φιρινίδης της «Παιδικής Χαράς»: «Είχα εξάρτηση από το στοίχημα και μεγαλομανία, 600.000 με 650.000 ευρώ δεν αποδόθηκαν», ισχυρίστηκε (βίντεο)
- Μπαράζ απειλών για βόμβα σε πτήσεις στην Ευρώπη – Απειλητικές προειδοποιήσεις και για δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη
- «Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα μέσα από τις φυλακές (βίντεο)
- Λατινοπούλου: Θα βγάλω πεζούς αστυνομικούς με λυκόσκυλα και μαλινουά για να καθαρίσουν τις γειτονιές από όσους κακώς έχουν άσυλο (βίντεο)
- Κομισιόν: Αυστηρά μηνύματα στην Τουρκία για τουρκολιβυκό μνημόνιο, casus belli και ηλεκτρική διασύνδεση – Καλεί την Άγκυρα να συμφωνήσει για προσφυγή στη Χάγη
- ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Άγγιξε το όνειρο, αλλά ο Βαλβέρδε στο 92΄της έκοψε το χαμόγελο
- «Αν δεν είναι δική μου, δεν θα είναι κανενός»: Ηλικιωμένος στην Κολομβία σκότωσε με μαχαίρι 23χρονη γιατί τον απέρριψε ερωτικά – Σκληρό βίντεο
- Σάκης Τανιμανίδης: Οι φωτογραφίες μόνο με εσώρουχο – «Είπα να ακούσω το κοινό μου»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook