Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, μίλησε για όλους και για όλα…

«Νομίζω ότι πήγα στο Survivor γιατί είμαι τρελός, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακυρώθηκαν όλες οι δουλειές μας με τον συνεργάτη μου τον Βασίλη Ζούλια. Πήγα στο παιχνίδι συνειδητά για να πονέσω. Δεν είναι διακοπές» είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν είμαι πικραμένος που έπρεπε να πάω στο Survivor για να γίνω γνωστός… Ξέρω ότι στην Ελλάδα αρέσουν στον κόσμο τα ριάλιτι και η ίντριγκα. Έχω όμως και κόσμο που με στηρίζει ως σχεδιαστή κοσμημάτων…»

«Η πείνα μπορεί να σε κάνει να γίνεις πιο ακραίος. Αλλά νομίζω δεν έχασα ποτέ τον έλεγχο. Όταν όμως κάποιος με χτυπήσει, όταν μου κάνουν κάτι άσχημο δε δέχομαι να μείνω σιωπηλός για να φανώ γλυκούλης… Στο περιστατικό με τον Καλίδη, ένιωσα ότι με χτυπούσε ένας φίλος μου. Για αυτό το περιστατικό ένιωσα περήφανος. Ήμουν πολύ αυστηρός με τα παιδιά και χρησιμοποίησα κάποιες λέξεις που δεν θέλω να επαναλάβω…» είπε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και μίλησε και για τη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Η Ανθή Σαλαγκούδη, είχε αποφασίσει να μη μου μιλάει πριν φύγω από το παιχνίδι και είναι δικαίωμά της. Ο Ασημακόπουλος που γνώρισα εγώ είναι πολύ σοβαρός. Η περσόνα που βγάζει είναι λίγο διαφορετική».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook