Η Ζήνα Κουτσελίνη, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε γιατί την προηγούμενη φορά , είχε αποχωρίσει από την εκπομπή του , χωρίς να γυριστεί τότε η συνέντευξη της.

Όπως του είπε, είχε προηγηθεί παρεξήγηση με τις «Σφήκες» και μάλιστα αυτή τη φορά, έδωσε και μια συμβουλή στα τρία κορίτσια-συνεργάτες του.

Αυτή τη δεύτερη φορά λοιπόν που πήγε στην εκπομπή εξήγησε τι την είχε ενοχλήσει  και η παρεξήγηση λύθηκε.

Είπε λοιπόν:

«Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, ούτε άλλα είπα ούτε άλλα θα πω, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση, θα τους δώσω μια συμβουλή σαν τη Ζήνα του κοντρόλ. Αν ήμουν στο κοντρόλ, άστο καλύτερα… Θα πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία, όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό.

Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω «ξέρω το Tik Tok» και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου. Σήκω σε μια παρέα και κάνε Tik Tok, δεν είναι αστείο. Τώρα άμα μου πεις να χορέψω, θα χορέψω.

Ο τρόπος που λες κάτι, είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο δυνατό ή αδύνατο… Και άλλα θα μπορούσα να πω. Αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία βραδιά », ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη λέγοντας βέβαια με νόημα πως υπήρξαν και άλλα ενοχλητικά σημεία.

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook