Η πρώτη σελίδα της εφημερίδας

Με κεντρικό τίτλο, «Φοροαπαλλαγές και στήριξη της οικογένειας», κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 30 Αυγούστου 2026, η «Realnews».

Το κυβερνητικό πακέτο μέτρων της ΔΕΘ για το 2027, αλλά και για την επόμενη τετραετία.
Άλλα θέματα της εφημερίδας

Για τις επιχειρήσεις προβλέπεται η μείωση της προκαταβολής φόρου στο 55% – 60% από 80% που είναι σήμερα.

– Για τις οικογένειες έρχεται η αύξηση έως 30% του επιδόματος παιδιού, ενώ κερδίζει έδαφος η εξίσωση στα προνόμια των τριτέκνων με αυτά των πολυτέκνων.

– Για τους μισθωτούς θα αυξηθεί το ποσό ημερήσιων διατακτικών στα 10 από τα 6 ευρώ σήμερα, ενώ εξετάζεται και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η οποία θα οδηγήσει σε αύξηση μισθού.

Όλες οι παρεμβάσεις για τους αγρότες με στόχο την ελάφρυνση του ενεργειακού κόστους, αλλά και τη ρύθμιση των δανειακών βαρών.

«Θερμό» εξάμηνο στο Αιγαίο. Αυξάνεται επικίνδυνα η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Το σύνολο των αναθεωρητικών διεκδικήσεών της επαναφέρει η Αγκυρα στην ατζέντα. Απαιτεί να δώσει άδεια για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης, θέτει εκ νέου θέμα αποστρατιωτικοποίησης των νησιών -και, μάλιστα, της Ρόδου- ενώ Τούρκοι αξιωματούχοι μιλούν για πόλεμο. Κλιμάκωση της έντασης σε αέρα και θάλασσα, με αύξηση παραβιάσεων. Πώς ετοιμάζονται οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τις τουρκικές υπερπτήσεις. Σκληρή απάντηση της Αθήνας: Ετοιμάζεται ρηματική διακοίνωση για τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης προειδοποιεί ότι οι έρευνες για το καλώδιο θα γίνουν, αν χρειαστεί, συνοδεία φρεγατών και μαχητικών F-16 Viper. Τι μήνυμα στέλνει η απόκτηση των φρεγατών Bergamini.

– Ισραήλ εναντίον Τουρκίας: Η σύγκρουση για την επιρροή στη Μέση Ανατολή και οι επιπτώσεις για την Ελλάδα. Τι δείχνει η ισραηλινή επίθεση σε αεροπορική βάση της Συρίας και πώς την ερμηνεύουν Ερντογάν και Νετανιάχου.

– Ιός του Δυτικού Νείλου: Στο κόκκινο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. «O πραγματικός αριθμός κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος», επισημαίνουν επιστήμονες στην «R».

Οι μπίζνες του Τούρκου «βαρόνου» της Μυκόνου. Το ιδιωτικό γκαράζ στο κέντρο της Αθήνας, ο θαυμασμός του για τον Ερντογάν και η ύποπτη δράση του που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

– Η νέα θεραπεία του καρκίνου στο πάγκρεας και οι κρίσιμες απαντήσεις.

– Εξαφάνιση Ισπανού επιχειρηματία: Σοβαρά ερωτηματικά για το θρίλερ στο Ιόνιο! Οι ενέργειες της συζύγου του 66χρονου που έπεσε στη θάλασσα από το ιστιοπλοϊκό του τίθενται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook