Τροχός της Τύχης Πρεμιέρα – Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 18:25 – Δείτε το τρέϊλερ

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή ο Τροχός της Τύχης επιστρέφει πάντα μέσα από τη συχνότητα του Star
Ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, διαχρονικός!
Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, γυρίζει δυνατά για 13η χρονιά και μοιράζουμε ακόμη περισσότερα μετρητά, δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!
Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 18:25, ο Τροχός της Τύχης επιστρέφει πάντα μέσα από τη συχνότητα του Star, σε ένα ολοκαίνουριο, εντελώς ανανεωμένο και εντυπωσιακό πλατό!
Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών,
που το παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον καθημερινά, υπόσχεται απογευματινά ραντεβού γεμάτα ενέργεια, χιούμορ και… γρίφους!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις