«Στην Αγκαλιά του Φάνη»: Πρεμιέρα με Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Βαγγέλη Κακουριώτη και Ρένα Μόρφη, σήμερα Παρακσευή στις 00.10
Στην πρώτη εκπομπή της δεύτερης σεζόν φοράει τα… λαμπερά του και υποδέχεται το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες», Ιζαμπέλλα Φούλοπ και Βαγγέλη Κακουριώτη.
Ο Φάνης Λαμπρόπουλοςέρχεται να φωτίσει τη νύχτα μας την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 00.10 κάνοντας πρεμιέρα με το ανατρεπτικό latenightshow «Στην Αγκαλιά του Φάνη», στον ΣΚΑΪ!
Στην πρώτη εκπομπή της δεύτερης σεζόν φοράει τα… λαμπερά του και υποδέχεται το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες», Ιζαμπέλλα Φούλοπ και Βαγγέλη Κακουριώτη.
Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί μιλούν για τον απαγορευμένο έρωτα της Εύας και του Άγγελου που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, τις απαιτητικές συνθήκες των γυρισμάτων και τις πολυσυζητημένες ερωτικές σκηνές τους. Παράλληλα, μοιράζονται άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής τους διαδρομής. Η ΙζαμπέλλαΦούλοπ αναφέρεται στο πάθος της για τον χορό και την τέχνη, αλλά και τη ζωή δίπλα στον Ολυμπιονίκη σύζυγό της, Γιώργο Δερβίση.
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης θυμάται το καλλιτεχνικό του ξεκίνημα στα εφηβικά του χρόνια, τις ακραίες εκδηλώσεις λατρείας από τις θαυμάστριες και αποκαλύπτει τα νέα του επαγγελματικά βήματα. Ένα χορευτικό challengeφέρνει τους δύο πρωταγωνιστές «αντιμέτωπους» στη σκηνή!
Με άγριες διαθέσεις και «Στην Τσίτα» κάνει την είσοδό της στο πλατό η Ρένα Μόρφη. Η τραγουδίστρια θυμάται τα φοιτητικά της χρόνια στην Ισλανδία, εξομολογείται πώς ο Φοίβος Δεληβοριάς την απέρριψε στην πρώτη της οντισιόν για να γίνει αργότερα ο μέντοράς της και αποκαλύπτει τα παρασκήνια πίσω από την εκρηκτική της πορεία με τους ImamBaildi.
Οι πολυσυζητημένες διακοπές της στη Σίφνο με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη και οι στιγμές χαλάρωσης με τον RomainGavras, την EmilyRatajkowski, αλλά και την ΝτούαΛίπα! Μια απολαυστική συζήτηση γεμάτη χιούμορ και μουσική, με μια γυναίκα που δηλώνει περήφανα ότι «δεν φοβάται ποτέ να εκτεθεί». Μία κιθάρα και μία τραγουδιστική πρόκληση ολοκληρώνουν μουσικά την εμφάνισή της απογειώνοντας το κέφι!
Στην Αγκαλιά του Φάνη:Γιατί οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται με χιούμορ…
#StinAgkaliaTouFani
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις