Μόλις κυκλοφόρησε το trailer για το μεγάλο πάρτι της ένωσης του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής. Για πρώτη φορά έπειτα από μήνες οι παίκτες πλένονται, ξυρίζονται, ντύνονται και βάφονται για το πάρτι της ένωσης. Γενικώς... άλλοι άνθρωποι.

Ο Γιώργος Λιανός είχε πει ήδη από χθες πως οι επαγγελματίες τραγουδιστές δε θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό τραγουδιού. Αυτό φυσικά δεν θα τους εμποδίσει να διασκεδάσουν στο πάρτι με τον Τζέισον Ντερούλο, αλλά και μαζί με τους παίκτες του τουρκικού και του ρουμάνικου Survivor.

Ο Αλέξης Παππάς βλέπει τις αλλαγές στα κορίτσια και φαίνεται να μην πιστεύει στα μάτια του, ενώ οι παίκτες βλέπουν τους εαυτούς τους για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρεις μήνες!

Στον διαγωνισμό τραγουδιού ο Τριαντάφυλλος ερμηνεύει την παλιά του επιτυχία «Σπάω τα ρολόγια». Η Ελευθερία Ελευθερίου τραγουδάει το κομμάτι με το οποίο εκπροσώπησε πριν από μερικά χρόνια την Ελλάδα στη Eurovision, το Aphrodisiac. Δικά τους τραγούδια ερμηνεύουν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κόρο, ενώ η Νικολέττα Μαυρίδη τραγουδάει Δέσποινα Βανδή.

Εκτός από το ξέφρενο πάρτι, οι παίκτες του Survivor θα απολαύσουν και το δείπνο που τους έχει ετοιμάσει ο σεφ.

Απολαύστε το τρέιλερ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook