Η επιστροφή της Survivor μαχήτριας συνοδεύτηκε με «κυνηγητό» από τους δημοσιογράφους.

Η Άννα Μαρία Βέλλη πάτησε στα πάτρια εδάφη κι από τα πρώτα της βήματα στο «Ελευθέριο Βενιζέλος» κατάλαβε ότι το Survivor έχει μεγάλη πέραση και φέτος στη χώρα μας…

Οι ρεπόρτερ που την περίμεναν καρτερικά της έκαναν «ντου» μόλις την είδαν, «κατακεραυνώνοντας την με «βροχή» ερωτήσεων.

Για το αν είναι φίλη με τον Νίκο Μπάρτζη, για το αν άκουσε τα άσχημα λόγια που είπε για εκείνη ο Αλέξης Παππάς, μετά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο κι άλλα πολλά.

Με αρκετή δόση ευγένειας απέφυγε όλες τις ερωτήσεις, λέγοντας μόνο «πως θα τα πούμε όλα παιδιά, ευχαριστώ πολύ».

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση από το survivor στην εκπομπή love it, είπε μεταξύ άλλων: «Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός.

Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου… Είμαι σίγουρη πως ο Σάκης μετέφερε πληροφορίες στη Μαριαλένα. Δεν ήταν ένας φίλος της Μαριαλένας. Έχουν ζήσει μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που ήξερε πως θα την χειριστεί για να τη φέρει με το μέρος της.

Η μεταστροφή της Μαριαλένας ήταν η μεγαλύτερη κ@λοτούμπα στο παιχνίδι. Η παραμονή της στο παιχνίδι ήταν παραπάνω από τη φιλία μας. Έχουν έρθει πολύ κοντά με τον Σάκη. Τις τελευταίες μέρες κατέληξε να κοιμάται δίπλα στον Σάκη.

Η Ελευθερία και η Χριστίνα γνωρίζονται από έξω. Επηρεάστηκε η Χριστίνα για αυτά που έλεγε για μένα η Ελευθερία. Ο πιο διπρόσωπος είναι ο Αλέξης Παππάς. Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor o Νίκος»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook