Τα μέλη των INCO μίλησαν για τον Survivor της Κόκκινης ομάδας....

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένας ροκ σταρ που πήγε για να «τρελάνει» το Survivor με το χιούμορ και την έντονη προσωπικότητά του. Αυτό επιβεβαιώνουν οι φίλοι και συνεργάτες του στην μπάντα όπου είναι frowntman, οι οποίοι μίλησαν στην Όλγα Λαφαζάνη.

«Συνέχεια παρακολουθούμε τον Ηλία στο Survivor. Γνωριζόμαστε εδώ και 15 χρόνια και τα τελευταία 6 χρόνια είμαστε συγκρότημα» είπαν αρχικά τα μέλη της μπάντας, όπου τραγουδά ο Κόκκινος Survivor και συνέχισαν: «Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο rock star, ο νούμερο ένα entertainer. Θα τραγουδήσει και θα βουτήξει στο κενό»!

Στη συνέχεια οι φίλοι του αναφέρθηκαν στην απόφασή του να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν το ξέραμε. Το μάθαμε περίπου 12 ώρες πριν να φύγει σε ένα group chat που έχουμε.

Μας έστειλε ότι «παιδιά σήμερα πήγα και έκανα εξετάσεις και πετάω σε 7 ώρες». Ήταν κάτι που και ο ίδιος δεν είχε συνειδητοποιήσει».

Επίσης οι φίλοι του Ηλία δεν δίστασαν να προσθέσουν ότι και πριν από το ριάλιτι έτρωγε φακόρυζο και γυμναζόταν, επομένως τα αγωνίσματα και η πείνα σίγουρα δεν θα τον δυσκολέψουν.

Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Το φαγητό δεν θα τον ενοχλήσει. Ο Ηλίας επειδή ασχολείται με τη γυμναστική και πριν να πάει στο Survivor φακόρυζο έτρωγε, Τον βλέπουμε για νικητή. Σίγουρα θα είναι στον τελικό».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook