Τι ενόχλησε τον παρουσιαστή από τη συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι;

Εν εξάλλω ο Γιώργος Λιάγκας με τον Κόρο, καθώς στη σημερινό «Πρωινό» μίλησε με αιχμηρό λόγο ενάντια στον παίκτη της Κόκκινης ομάδας.

Αφορμή στάθηκε η μεγάλη κόντρα του Τριαντάφυλλου με τους υπόλοιπους παίκτες της Κόκκινης ομάδας…

Το story της κόντρας

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής μετά από έναν νέο καβγά που είχε με τους συμπαίκτες του πριν από το στίβο μάχης όσον αφορά την συμπεριφορά τους και την στάση τους απέναντί του, προκάλεσε τους παίκτες να βγουν μαζί του στον… τάκο προκειμένου να αναμετρηθούν.

Ο Ντάφυ έχει το δικαίωμα για τις επόμενες δυο ημέρες να μην αγωνιστεί, έτσι όπως τον έχουν συμβουλέψει οι θεράποντες ιατροί του παιχνιδιού, όμως ζήτησε και τη γνώμη των συμπαικτών του και εκεί δημιουργήθηκε πανικός.

Μάλιστα τα όσα είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος εκνεύρισαν τον Τριαντάφυλλο και ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό και την παραγωγή να αναμετρηθεί μαζί με τον Κώστα για να του αποδείξει ότι είναι πολύ πιο γρήγορος παρά το ατύχημα που είχε με το πόδι του και έτσι έγινε.

Οι χαρακτηρισμοί του Λιάγκα για Κόρο

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος με τον Κόρομι γιατί όση ώρα μιλούσε στον Τριαντάφυλλο είχε ένα ξυλάκι, σαν οδοντογλυφίδα στο στόμα του.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε «Ήταν προκλητικός! Ήταν ασέβεια προς τους τηλεθεατές και με εκνεύρισε… Εσύ, ρε Φαίη όταν είσαι με την παρέα σου, έχεις μία οδοντογλυφίδα στο στόμα σου και έχεις αυτή τη συμπεριφορά; Είναι συμπεριφορά ανθρώπου που είναι το βράδυ να βγούμε έξω να εξηγηθούμε…»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook