Το άνευ προηγούμενου άδειασμα της πλειοψηφίας των χρηστών της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Είναι αδιαμφησβήτητα η πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στο φετινό Survivor… Ο λόγος φυσικά για τον Τριαντάφυλλο…

Είτε θα τον αντιπαθείς σφόδρα, είτε θα είσαι στο Ντάφυ Army… Αυτό διαπιστώνεται από τα σχόλια στα social media και κυρίως στο Twitter, που αποτελεί την καλύτερη παρέα για να παρακολουθεί κανείς ένα ριάλιτι.

Το hashtag Survivor βρίσκεται κάθε μέρα στην κορυφή και χθες, για πολλοστή φορά, ο γνωστός ερμηνευτής κατείχε τη μερίδα του λέοντος στα σχόλια…

Οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να φύγει ο Τριαντάφυλλος και το δείχνουν με κάθε τρόπο σε κάθε Tweet, κάνοντας κυριολεκτικά εκστρατεία…

Ο Τριαντάφυλλος για ακόμη ένα επεισόδιο βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους Ηλία, Παύλο, Νικολέττα, Κώστα να ανοίγουν τα χαρτιά τους μπροστά του και να κατονομάζουν στους λόγους για τους οποίος εκείνος πρέπει να τεθεί εκτός Survivor.

Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος δεν άργησε να δραματοποιήσει την κατάσταση με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανεβούν επικίνδυνα στην κόκκινη ομάδα, ενώ ο Αλέξης Παππάς δεν άργησε να πάρει θέση υπέρ του τραγουδιστή.

Το Twitter παρακολούθησε με ενδιαφέρον όλα όσα έγιναν στην κόκκινη ομάδα και «δίκασε» τον Τριαντάφυλλο, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου. Οι τουιτεράδες φαίνεται πως έχουν κουραστεί με τις ίντριγκες του Ντάφυ και νιώθουν έτοιμοι να τον αποχαιρετήσουν.

Δείτε μερικά από τα Tweets

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook