Ο «Τροχός της Τύχης» γυρίζει και χαρίζει χρήματα και δώρα για 7η επιτυχημένη χρονιά στο Star!

Ο Μάρτιος κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο στον «Τροχό της Τύχης» καθώς την Τετάρτη 31Μαρτίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η ΒάλιαΧατζηθεοδώρου, πανηγύρισαν μαζί με τον τυχερό παίκτη Γιώργο ή Τζορτζ, όπως τον γνωρίσαμε στο παιχνίδι,ο οποίοςκέρδισε ένα ΝΙSSANJUKE !

 

Τίποτα στην αρχή δεν πρόδιδε τη συναρπαστική συνέχεια, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ο Τζορτζ με τα τέσσερα βαφτιστήρια, στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς στο γύρισμα του Tροχού, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.

Οι ισορροπίες όμως αρχίζουν σιγά – σιγά να αλλάζουν  και ο Τζορτζ λύνει τον γρίφο του 5ου γύρου και μαζεύει τα πρώτα του χρήματα. Και πάλι όμως βρίσκεται στην τελευταία θέση. Στον 6ο γύρο, φέρνει 2 χιλιάδες ευρώ με ένα γύρισμα αλλά δεν τα βάζει στο ταμείο του, καθώς χρεοκοπεί για 3η φορά στο παιχνίδι! Σε αυτό το σημείο, ο Πέτρος Πολυχρονίδης  του έδωσε τη «Μαύρη Γάτα», θέλοντας να τον πειράξει γιατί, όπως είπε, την κέρδισε με την αξία του.

Παρόλα αυτά, ο τελευταίος γύρος του παιχνιδιού κρύβει πάντα εκπλήξεις και απίστευτες ανατροπές και έτσι ο Τζορτζ κατάφερε να λύσει το γρίφο και να πάρει τη νίκη, συγκεντρώνοντας συνολικά 2.650 ευρώ! Δεν μπορούσε να το πιστέψει ούτε ο ίδιος ότι πηγαίνει στον τελικό και πανηγύρισε κρατώντας την αγαπημένη του, πλέον, «Μαύρη Γάτα».

Στον τελικό, ο Τζορτζ δεν αποχωρίζεται τη «Μαύρη Γάτα», το γούρι του. Κρατώντας τη στα χέρια, λύνει και τον γρίφο του τελικού«Τεχνικός Ανελκυστήρων» στην κατηγορία «Επάγγελμα». Λίγο πριν ανοίξει ο Πέτρος Πολυχρονίδης τον φάκελο με τον αριθμό 3, λέει στον Τζορτζ πως πρέπει να βγάλει κι άλλα χρήματα γιατί έχει πολλά βαφτιστήρια.  Ο Τζορτζ απαντάει πως θέλει το αυτοκίνητο για να τα πηγαίνει βόλτα και σε λίγα δευτερόλεπτα η ευχή του γίνεται μια υπέροχη πραγματικότητα, αφού οφάκελος έκρυβε το μεγάλο δώρο του«Τροχού της Τύχης», ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο NissanJuke!

«Το παίρνω και φεύγω» ήταν η αντίδραση τουΤζορτζ, που ζήτησε να πάρει μαζί του και τη γουρλίδικη, παρά τις όποιες υποψίες για το αντίθετο, «Μαύρη Γάτα»!Ο τυχερός παίκτης πανηγύρισε τη νίκη του με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τη ΒάλιαΧατζηθεοδώρου και τους συμπαίκτες του, Γιώργο και Δέσποινα, οι οποίοι είπαν ότι το άξιζε και ότι ήταν η δική του μέρα!

Τελικά, «Όποιος γυρίζει, κερδίζει αυτοκίνητο» στον «Τροχό της Τύχης»!

Ο Τζορτζ είναι 45 χρονών, φανατικός τηλεθεατής του «Τροχού της Τύχης» και η κοπέλα του έκανε για εκείνον τη δήλωση συμμετοχής. Δηλώνει περήφανος Ηπειρώτης και εργάζεται ως υπάλληλος σε ένα Ερευνητικό Ινστιτούτο. Στο παρελθόν έπαιζε ποδόσφαιρο και μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο. Πλέον ασχολείται ερασιτεχνικά με το τένις. Επίσης, αγαπά πολύ το ψάρεμα και τη μουσική, ιδιαίτερα τα δημοτικά τραγούδια. Ο ίδιος δηλώνει πολύ κοινωνικός και μάλιστα με τους συμπαίκτες του σχεδιάζουν να κρατήσουν επαφές και εκτός παιχνιδιού. Λατρεύει τους γονείς, τον αδελφό του και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην ανιψιά του, Χριστίνα αλλά και στον κολλητό του φίλο, τον Τάσο, που ζει στη Δανία και έχει να δει πολύ καιρό, λόγω της πανδημίας.

Παρότι χρεοκόπησε τρεις φορές στο παιχνίδι, παρέμεινε αισιόδοξος. Πιστεύει ότι όλη η εμπειρία ήταν απίστευτη και δεν περίμενε ποτέ ότι θα πάρει το μεγάλο έπαθλο, δεν είχε περάσει καν από το μυαλό του. Όταν άνοιξε ο φάκελος και αντί για κάποιο ποσό είδε τα γράμματα, δεν κατάλαβε ότι έγραφε αυτοκίνητο, μέχρι να το ακούσει από τα χείλη του Πέτρου Πολυχρονίδη.

 ΚαλοτάξιδοΤζορτζ και καλές βόλτες με τα βαφτιστήρια σου!

Το σύνθημα είναι ένα, «Όποιος γυρίζει, κερδίζει

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook