Εντυπωσιακό στην όψη.

Η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε ένα ακίνητο στην περιοχή της Κηφισιάς και το «Ευτυχείτε» έσπευσε έξωθεν της νέας οικίας της γνωστής παρουσιάστριας, προβάλλοντας πλάνα live στην σημερινή εκπομπή.

Η κάμερα της εκπομπής μαζί με την Έλενα Πολυκάρπου βρέθηκαν έξω από το νέο «παλάτι» της βασίλισσας της πρωινής ζώνης, για πολλά χρόνια.

Οι εργασίες στο σπίτι έχουν ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο σήμερα τοποθετήθηκε η κουζίνα.

Βάσει του ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την οικία της στα Μελίσσια, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν αγόρασε το συγκεκριμένο ακίνητο ως επενδυτική κίνηση ή για κάποιο από τα παιδιά της.

Βέβαια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως θα είναι το νέο σπίτι της ξανθιάς καλλονής. Παρόλο που οι περισσότεροι πίστεψαν πως το οίκημα προοριζόταν για εκμετάλλευση, μαθαίνουμε τώρα πως πρόκειται να γίνει η νέα στέγη του ζευγαριού.

«Ο Άγγελος Λάτσιος θα πάει του χρόνου να σπουδάσει στη Μεγάλη Βρετανία. Στο διαμέρισμα στο κέντρο της Κηφισιάς δεν θα μείνει ο Άγγελος, θα πάει να μείνει η Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά της» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης (31/3) στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook