Ράδιο Αρβύλα «τρολάρουν» Φουρθιώτη και ΕΛΑΣ: «Υπουργείο Προστασίας του πολίτη Μένιου» (video)
Σιγά που θα τους ξέφευγε!...
Ο Μένιος Φουρθιώτης και η αστυνομική του φύλαξη δεν ξέφυγαν προφανώς από το ραντάρ των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι τον «τρόλαραν» κανονικότατα τοποθετώντας τον μάλιστα στο τηλεοπτικό τους Νούμερο Ένα.
«Ο Μένιος έκανε τους αστυνομικούς του give away και τους γύρισε στο ελληνικό κράτος», σχολίασαν μεταξύ άλλων στην εκπομπή τους, ιδιαίτερα αφότου το θέμα πήρε διαστάσεις και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναγκάστηκε να αφαιρέσει τους 14 αστυνομικούς και τα εννέα περιπολικά που είχαν επιφορτιστεί με την προστασία του… «πολίτη Μένιου».
Με δύο βίντεο «τρόλαραν» οι Ράδιο Αρβύλα τις αρχές για το θέμα: Το πρώτο αφορούσε τις δυνάμεις που έχουν δοθεί για την φύλαξή του και περιλαμβάνουν από απλούς αστυνομικούς μέχρι ΔΙΑΣ που δοκιμάζει το φαγητό του, αλλά και Rafale που πετάνε πάνω από το μέρος που βρίσκεται.
Το δεύτερο είχε να κάνει με ένα περιπολικό που ενημέρωνε τον κόσμο για επίσκεψη του Μένιου Φουρθιώτη, με ατάκες «όλη η παρακατιανή πλέμπα να πάρει δρόμο μην κολλήσει κοινή θνητότητα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Επαναφορά 13ου μισθού στο Δημόσιο και 13ης σύνταξης – Κατάργηση 13ωρου, κίνητρα για 4ήμερη εργασία – Οι 7 νομοθετικές παρεμβάσεις στους πρώτους 6 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
- Ηρακλής – Ατρόμητος 1-1: Μια ανάσα από την ανατροπή ο Γηραιός, ακυρώθηκε γκολ του Μάρκες στο 90+4′
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε «λαϊκή αγρυπνία» στη Νίκαια η σορός του από το απόγευμα της Κυριακής – Τη Δευτέρα η κηδεία
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-1: Κρητική μπαλωθιά στο ντεμπούτο του Ιμανόλ και… αποθέωση για Μεντιλίμπαρ!
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook