Με 4 εκπομπές στην πρώτη θέση ο ALPHA για τον Μάρτιο
Αναλυτικά το δελτίου Τύπου του σταθμού:
Η ψυχαγωγία και η ενημέρωση του Alpha, τόσο το Σαββατοκύριακο όσο και τις καθημερινές, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τον Μάρτιο. Πρώτες στην προτίμηση των τηλεθεατών ήταν οι εκπομπές «Deal», «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», «Καλύτερα δε γίνεται» και «Kitchen Lab».
Κάθε μέρα τυχερός, κάθε μέρα πρώτος!
Ο Χρήστος Φερεντίνος στο πιο τυχερό πλατό της ελληνικής τηλεόρασης, μοίρασε πολλές χιλιάδες ευρώ με το «Deal», ανεβάζοντας την αδρεναλίνη, αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης στα ύψη και τον μήνα Μάρτιο. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι ήταν για ακόμα μια φορά πρώτο στο σύνολο κοινού με 18.5% κατά μέσο όρο, αλλά και στο δυναμικό κοινό με 16.2%. Περισσότεροι από 1.278.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για 1’ «Deal» τον Μάρτιο.
Σαββατοκύριακο με πρωτιές!
Κυρίαρχος και τον Μάρτιο αναδείχθηκε ο Νίκος Μάνεσης. Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» συνέχισε αήττητο την πορεία του, καταγράφοντας 23% στο σύνολο κοινού, και 21.2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Κατά μέσο όρο, 1.518.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έστω για 1 λεπτό, τον μήνα Μάρτιο.
Η Ναταλία Γερμανού αγκάλιασε, αντιμετώπισε και συνδύασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο ψυχαγωγία και ενημέρωση, δίνοντας την απαραίτητη βαρύτητα και σημασία και στις φωνές όλων όσοι είχαν (και έχουν) ανάγκη να ακουστούν. Το «Καλύτερα δε γίνεται!» ανέδειξε καταγγελίες και μαρτυρίες που συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό και διατήρησαν την εκπομπή στην πρώτη θέση και για τον μήνα Μάρτιο, χαρίζοντάς της την απόλυτη πρωτιά. Η «συμμορία του Σαββατοκύριακου» ήταν στην κορυφή στο σύνολο κοινού (18.7%), στο δυναμικό κοινό 18-54 (17.1%), αλλά και σε όλα τα επιμέρους κοινά. Τη Ναταλία και την παρέα της επέλεξαν να παρακολουθήσουν έστω για 1 λεπτό, 1.898.000 τηλεθεατές τον μήνα Μάρτιο, αναγνωρίζοντας ότι η ποικίλη θεματολογία, η διαφορετική ματιά, η άποψη, αλλά και το χιούμορ είναι ο συνδυασμός που κερδίζει στη μάχη του τηλεκοντρόλ.
Νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές μαγείρεψε μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη στο «Kitchen Lab» του, το 16.1% στο σύνολο κοινού και το 13,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, ανεβάζοντας την εκπομπή στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κεφαλονιά: Συνελήφθησαν τρείς νεαροί για το θάνατο της 19χρονης – «Την έχουμε παρατήσει μόνη» το SMS που τους πρόδωσε (βίντεο)
- Ιωάννα Τούνη: Η Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλνίκης άσκησε έφεση για χαμηλή ποινή και αναγνώριση ελαφρυντικών στους καταδικασθέντες για το revenge porn σε βάρος της
- Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο ξέφρενος χορός της με το «Ξέρω τι ζητάω» των Hi-5 – Βίντεο
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Ζωής και Νίκου Κωνσταντόπουλου: Θα προσφύγουμε στα ποινικά δικαστήρια και θα ζητήσουμε αποζημιώσεις
- Θρίλερ με το θάνατο19χρονης στο Αργοστόλι – Δύο συλλήψεις αναζητείται ακόμα ένα άτομο – «Της είπα να προσέχει τους διαβόλους που έχουν αγγελικά πρόσωπα», συγκλονίζει ο πατέρας της (βίντεο)
- Αγγελική Ηλιάδη: Μια φορά που τόλμησα να ζητήσω τα χρήματά μου, ήμουν 5,5 μηνών έγκυος και βρέθηκα στο πάτωμα από μπουνιές και κλωτσιές (βίντεο)
- Η Αφροδίτη Λατινοπούλου χαρακτήρισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου «Ελένη Λουκά της πολιτικής» και την μιμήθηκε on air – Επικό βίντεο
- Ο Λαζαρίδης έδειξε on air το πτυχίο του: «Το 2007 μπορούσες να εργαστείς ως μετακλητός υπάλληλος ακόμα και με αυτή τη βεβαίωση σπουδών», είπε (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook