Σε «νευρική» κρίση από σήμερα το πρωί οι συντελεστές του «House Of Fame Live» καθώς η χτεσινή τηλεθέαση δημιούργησε ισχυρές αναταράξεις στα ανώτατα κλιμάκια του ΣΚΑΙ.

Το συγκεκριμένα μουσικό ριάλιτι έκανε χτες 2 Απριλίου στο live  που υποτίθεται ότι είναι το δυνατό του χαρτί, 9, 1% στο σύνολο της τηλεθέασης και 8,6 στα δυναμικά κοινά.

Αυτές οι επιδόσεις χαρακτηρίζονται τραγικές από την ηγεσία του σταθμού.

Η Κουτσαυτάκη που έχει το γενικό πρόσταγμα στο ΣΚΑΙ βλέποντας την αρνητική πορεία του συγκεκριμένου πρότζεκτ είχε προειδοποιήσει τους υπεύθυνους να πάρουν τα μέτρα τους για να αυξηθούν τα νούμερα της τηλεθέασης.

Δυστυχώς δεν έγινε καμία διορθωτική κίνηση που να έφερε αποτέλεσμα κι έτσι φτάσαμε στις χθεσινές τραγικές επιδόσεις.

Η συγκεκριμένη παραγωγή κοστίζει αρκετά χρήματα στον Αλαφούζο και ενώ ο ΣΚΑΙ είναι κερδισμένος από τα έσοδα του SURVIVOR, το μουσικό ριάλιτι δημιουργεί «τρύπα» στο ταμείο και το πλέον αποθαρρυντικό είναι ότι δεν το βλέπουν ούτε οι νέοι άνθρωποι.

Αν σταθούμε και στο καθημερινό House Of Fame La Academia  αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ που παραλαμβάνει λιντ ιν  της κακιάς ώρας .

Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν διαφαίνεται αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα του House Of Fame La Academia  όπου χτες στο  live παρατηρήθηκε για πρώτη φορά  από  μέλος της κριτικής  επιτροπής να κάνει εντελώς άδικη τοποθέτηση για διαγωνιζόμενο που η ερμηνεία του ήταν ίσως η καλύτερη που έγινε από την αρχή του συγκεκριμένου σόου.

Αρκετοί θα σκέφτηκαν από αυτούς που παρακολουθούσαν χτες το πρόγραμμα ότι η διαγωνιζόμενη πιθανώς να έχει μεγαλύτερα φωνητικά χαρίσματα από αυτούς που την κρίνουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook