Γιώργος Κοψιδάς: Δεν φαντάζεστε με ποια περσόνα της Αννίτας Πάνια είχε σχέση (video)

Για την προσωπική του ζωή μίλησε στην εκπομπή Dot ο ηθοποιός, Γιώργος Κοψιδάς.
Αποκάλυψε μάλιστα πως η πρώην σύντροφός του ήταν έγκυος όταν ξεκίνησαν να είναι μαζί και μάλιστα ο ίδιος μεγάλωσε το παιδί της για κάποιους μήνες!
«Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα πως είχε χωρίσει και θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την ερωτεύτηκα και μείναμε μαζί. Περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης μαζί. Είδα το παιδί να γεννιέται. Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το μεγάλωσα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου. Σαν να ήταν δικό μου. Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της και δούλευε. Οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά τα ξαναβρήκαμε. Οπότε το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά. Τώρα έχει καλές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό. Τώρα είναι 20 χρονών. Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Το έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο. Δεν νιώθω ανάγκη να κάνω παιδί, επειδή ίσως εκείνη η ιστορία μου το κάλυψε».
O ηθοποιός αναφέρεται στην Τσίλα, η οποία έγινε γνωστή από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια!
Η ίδια είχε πει για τη μητέρα του ηθοποιού: «Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της γιαγιάς, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας γιαγιά με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου».
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1: Οι «Μαμά-δες» αλλάζουν και ανανεώνονται – Παρουσιάστρια – έκπληξη η Θάλεια Ματίκα
- Μία ανατρεπτική συνάντηση της Φαίης Σκορδά γεμάτη ευτράπελα και άφθονο γέλιο.
- Καιρός: Κρύο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου – Σιβηρικός Αντικυκλώνας ρίχνει τη θερμοκρασία έως και 7 βαθμούς κάτω από τα κανονικά επίπεδα
- «Έφηβοι και τα Social Media» στο Prime Time του ΣΚΑΪ – Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 21.00
- ΕΚΠΑ: 7.700 σεισμοί σε εννέα ημέρες ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό – Κίνδυνος για εντονότερες κατολισθήσεις
- Νέα εκπομπή στο ΕΡΤNEWS: «Πυξίδα στην οικονομία» – Με τον Θάνο Τσίρο και τη Ραλλού Αλεξοπούλου – Πρεμιέρα 10.02.2025, στις 22:00
- MasterChef 2025: Η δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας για τους οκτώ υποψήφιους προς αποχώρηση – Τρέϊλερ
- Σαντορίνη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Θήρας λόγω των σεισμών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook