Θερμή υποδοχή επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στη νέα σειρά του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος» που έκανε πρεμιέρα χθες, Κυριακή 4 Απριλίου.

Η δραματική σειρά μυστηρίου με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό καταγράφοντας υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, ο «Σιωπηλός Δρόμος» σημείωσε ποσοστό μεγαλύτερο από  18% στο δυναμικό κοινό 18-54. Χαρακτηριστική είναι η απόδοση στις γυναίκες   18-44 με ποσοστό 21%, ενώ επικράτησε του ανταγωνισμού στους άνδρες    45-54 με 20%. Κατά μέσο όρο τη σειρά παρακολούθησαν 800.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 1.500.000 τηλεθεατές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Σιωπηλός Δρόμος» κέρδισε και το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter που «αποθέωσαν» τη νέα σειρά του MEGA.

Δυνατή πλοκή, εξαιρετικές ερμηνείες, καταιγιστικές εξελίξεις και  αναπάντητα ερωτήματα έρχονται στο 2ο επεισόδιο της σειράς, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 11 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA και υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης.

«ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΛΚΟΒΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΑΣ ΤΣΑΜΠΑΝΗ

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#SiopilosDromos

Instagram: SDMega_

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΡΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΚΟΒΑΛΗΣ – ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΑΜΠΑΝΗ

ΔΙΕΥΘ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΑΜΟΝ ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: TED REGKLIS

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: ΡΑΝΙΑ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

LINE PRODUCER: ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

  1. EX.PRODUCER: ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ – ΠΑΘΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: FILMIKI PRODUCTIONS

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook