Η Σοφία Μαργαρίτη αποκαλύπτει τι συμβαίνει στο Survivor...

Με αφορμή μια μακροσκελή ανάρτησή της η Σοφία Μαργαρίτη έδωσε συνέντευξη στη ραδιοφωνική λέσχη 102,6 και στον Κωνσταντίνο Καμέα, λέγοντας πολλά που δεν βλέπουμε στο φετινό Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε πως η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου είναι πολύ άσχημη και πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις στην προσωπική του ζωή.

Οι αποκαλύψεις για Τριαντάφυλλο

“Ο Τριαντάφυλλος είχε κάποιου είδους έπαρση μπορώ να το πω κι όχι μόνο σε ανθρώπους της παραγωγής. Τα νεύρα του έχουν ενταθεί, πρέπει να βρούμε το κουμπί, έχει πίσω ένα κουμπί να του βάλουμε στοπ να σταματήσει να μιλάει. Δεν μπορώ άλλο είναι κουραστικός, κάνει πράγματα τα οποία εκείνη την ώρα νομίζει ότι είναι σωστά. Φταίει ότι δεν χειρίζεται καλά την γλώσσα, γι’ αυτό έχει τον Αλέξη από πίσω και ξέρει ότι έχει ρεύμα έξω ο Αλέξης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Κάτι έχει συμβεί σε ξύλο μεταξύ Αλέξη Κρις και κάποιων ντόπιων αλλά όπως αντιλαμβάνεσαι εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να λέμε και πολλά. Δηλαδή και να ήξερα κάτι δεν θα μπορούσα να το αποκαλύψω ακόμα.”

Όσον αφορά τον Ασημακόπουλο είπε: “Θεώρησα υποχρέωσή μου να το κάνω αυτό, μπήκα στην θέση της μάνας του ενδεχομένως και θεώρησα ότι έτσι έπρεπε να λειτουργήσω γιατί τον αγαπώ πάρα πολύ” είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μαργαρίτη.

Η μακροσκελής ανάρτηση για το Γιώργο Ασημακόπουλο!

“Ευαίσθητος, φιλότιμος και πάνω απ’ όλα ένα ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!

Θέλησα δημοσίως να τοποθετηθώ για τον Γιώργο μετά από όσα ακούγονται και γράφονται επειδή νιώθω ότι αδικείται κατάφωρα μιας και δεν υπάρχει ο αντίλογος.

Η πείνα, η εξάντληση, οι ακραίες καιρικές συνθήκες εντείνουν το νευρικό μας σύστημα και πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια την χειρότερη εκδοχή του εαυτού μας.

Αυτό συνέβη σε όλους μας. Αυτό βλέπω να συμβαίνει και στον Γιώργο. Συμβαίνει σε όλους μας. Το παιχνίδι αυτό είναι έτσι δομημένο που αν δεν έχεις σφυρηλατηθεί στις δυσκολίες της ζωής μπορεί πολύ εύκολα να σε παρασύρει και να σε απορροφήσει. Είναι όμως ένα παιχνίδι και θα τελειώσει και όλοι θα γυρίσουμε στην κανονική μας ζωή. Όλοι κάνουμε λάθη. Υπάρχει κανείς από εμάς που διεκδικεί το αλάθητο; Για αυτόν τον λόγο χρειάζεται να είμαστε επιεικείς και να διαβλέπουμε πίσω από την περίσταση.

Αλώστε ας μην ξεχνάμε ότι βλέπουμε μεμονωμένα και μονταρισμένα γεγονότα. Χαίρομαι αφάνταστα που βλέπω ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός ανθρώπων που τον αγαπάει και τον στηρίζει. Στενοχωριέμαι όμως πολύ με όσους τον καταδικάζουν και τον έχουν στήσει στον τοίχο. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να δικαιολογήσουμε τις αντιδράσεις των παιδιών και από τις δύο ομάδες που αγωνίζονται ο καθένας όπως μπορεί. Στηρίζω Κόκκινη Ομάδα μέχρι τέλους!! Στηρίζω Γιώργο Ασημακόπουλο μέχρι τέλους!!”, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook