H Μαριάνθη Κάσδαγλη έφτασε στην Ελλάδα και έγινε χαμός με τους ρεπόρτερ στον αεροδρόμιο.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη πάτησε τα πάτρια εδάφη και με το που έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έγινε χαμός από φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους που την προσέγγισαν για μια φωτογραφία και μια δήλωση.

Η Μαριάνθη είναι το τελευταίο μέλος του Survivor που αποχώρησε, αφήνοντας πίσω της τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Αρχικά ήρθε στην Αθήνα και μετά έφυγε για Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει την οικογένειά της!

Μόλις αντίκρισε την αδερφή της έπεσε στην αγκαλιά της…

Η 29χρονη παίκτρια ευγενέστατη δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και είπε: «Σας ευχαριστώ αλλά δεν μου επιτρέπεται…»!

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα…ήταν πολύ ωραία εμπειρία», ήταν τα μοναδικά λόγια της Μαριάνθης μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Το μόνο σίγουρο πως της έλειψαν πολύ οι δικοί της άνθρωποι. Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε δεν ήταν μόνο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά ήταν και στη Θεσσαλονίκη και η Μαριάνθη μόλις είδε την αδερφή της έκανε σαν τρελή από χαρά… έπεσε στην αγκαλιά της και δεν ξεκολλούσε όπως θα δείτε η μία από την άλλη.

Φυσικά στο αεροδρόμιο ήταν και η μητέρα της, που μπορεί να ντρεπόταν να μιλήσει αλλά είπε η μάνα ότι της έχει φτιάξει το αγαπημένο της φαγητό που είναι το παστίτσιο…

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 29χρονη μετά τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love It, η οποία έδωσε στεγνά την Νικολέτα και την Καρολίνα και αποκάλυψε την πραγματική αιτία του καβγά της με την Νικολέτα, άνοιξε το κινητό της και έκανε κάποια stories στο Instagram της και απάντησε και στα αρνητικά σχόλια!

«Επίσης, για κάτι αρνητικά σχόλια που είδα κάτω από τη συνέντευξη στο Love It, σχετικά με αυτά που είπα για τα παιδιά, ήθελα να πω ότι τα παιδιά με έβριζαν, με χλεύαζαν, με ειρωνευόντουσαν, εγώ απλά είπα πως έχουν τα πράγματα και κάποιες αλήθειες και αυτό ενόχλησε…» τόνισε!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook