Πρωτιά για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Σε μία κρίσιμη συγκυρία για την εξέλιξη της πανδημίας, αλλά και με «πυκνές» εξελίξεις στα εθνικά μας ζητήματα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα, ανοίγοντας τα χαρτιά του για όλα τα θέματα.
Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τετάρτη 7 Απριλίου, ήταν πρώτο σε αριθμό τηλεθεατών μέσου λεπτού, με 541.202 τηλεθεατές μέσου λεπτού.
Ακολούθησε ο Αντ1 με 534.342, ο Alpha με 530.976, ο Σκάι με 508.135, το Open με 272.385 και το Megaμε 191.796.
Το Δελτίο Ειδήσεων παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό 1.700.000 άτομα.
Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε πολλές ειδήσεις, ανάμεσά τους ο προσανατολισμός της κυβέρνησης να ανοίξει από το Σεπτέμβριο η συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών. Αποκάλυψε ότι δεν θα υπάρχει ούτε το 2022 έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης ενώ σε ό,τι αφορά στις τουρκικές προκλήσεις εκτίμησε πως “δεν θα δούμε το OrucReis στο Αιγαίο”.
Ο Πρωθυπουργός έκλεισε και το θέμα των πρόωρων εκλογών, λέγοντας πως θα εξαντλήσει την τετραετία.
O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κεντρικό Δελτίο του Star
STARNEWS
Πρόσωπο με πρόσωπο στις ειδήσεις
#StarChannelNews #StarChannelTv
Ολες οι Ειδήσεις
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Τήνο – Προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης – Φωτογραφίες
- Ηρώδειο: Κλείνει για τρία χρόνια – Θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης
- ΕΘΑΑΕ: Αυτά είναι τα 6 μη κρατικά πανεπιστήμια που θα λειτουργήσουν το 2025-2026 στην Ελλάδα – Απορρίφθηκαν πέντε
- ΕΛΑΣ: Έντεκα νεκροί και 703 τραυματίες σε 531 τροχαία τον Ιούλιο στην Αττική
- Ροδόπη: Δεν ήξερε κολύμπι η 11χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό και πνίγηκε στη θάλασσα – Συνελήφθησαν οι γονείς της
- Παλαιό Φάληρο: «Ερευνάται αν η μητέρα ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί, σε ρηχά νερά ο πνιγμός», λέει ο ιατροδικαστής για το νεκρό κοριτσάκι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook