Survivor-Κοψιδάς: Αποκαλύπτει τη στρατηγική Τριαντάφυλλου και γιατί ήταν όλοι εναντίον του
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς σε συνέντευξή του, μιλώντας για το περιστατικό που ο Κόρο δεν έδωσε ψάρι στον Τριαντάφυλλο.
Ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν από το μεγάλα φαβορί μέχρι και για τον τελικό του φετινού Survivor. Παρά την αποχώρησή του, όμως, συνεχίζει να απασχολεί τα Media.
Ο ηθοποιός, αν και χαμηλών τόνων, ήταν από εκείνους που ουκ ολίγες φορές μπήκαν στο στόχαστρο.
Ο ίδιος μίλησε στη Μαρία Κεφαλά και το περιοδικό Τηλεθεατής και αποκάλυψε τι γίνεται πίσω από τις κάμερες, ποια είναι η υποχθόνια στρατηγική του Τριαντάφυλλου που εξόργισε όλη την Κόκκινη ομάδα και στράφηκε εναντίον του.
Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:
Εκείνη την εβδομάδα είχε γίνει αυτή η ιστορία με το φαγητό, που σχολιάστηκε αρνητικά. Θεωρείτε ότι πληρώσατε κι αυτό;
Έχει γίνει μεγάλη παρανόηση με αυτό. Κατ’ αρχάς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρεώθηκα εγώ το ότι δεν έφαγε ψάρι ο Τριαντάφυλλος. Ο Κόρο επέλεξε να μην του δώσει γιατί είχαν συμβεί πάρα πολλά και σοβαρά πράγματα, τα οποία είχε δει όλη η ομάδα και γι’ αυτό ήταν εναντίον του. Δεν μπορεί ξαφνικά εννέα άνθρωποι να τρελάθηκαν και να τα έβαλαν μαζί του χωρίς λόγο.
Τα οποία δεν κατέγραψαν οι κάμερες;
Ναι, γιατί έχει μια συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό του, πως ό,τι δεν έχει καταγραφεί είναι σαν να μην έχει γίνει. Επίσης, δεν έμεινε νηστικός, του μαγειρέψαμε φακόρυζο, πιτάκια. Απλά από το έξτρα ψάρι, που έπιασε ο Κόρο, επέλεξε να μην του δώσει. Εγώ δεν είχα καμία σχέση. Στο συμβούλιο έτυχε να ρωτήσει μόνο εμένα ο Γιώργος Λιανός και εξήγησα ότι για να φτάσει ένας άνθρωπος σαν τον Κόρο, που είναι πολύ δίκαιο, τίμιο και δοτικό παιδί, να το κάνει, σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί.
Ολες οι Ειδήσεις
- Φωτιά στο Ρέθυμνο: Συγκλονίζει ο ψαράς που απεγκλώβισε 30 ανθρώπους – Καίγεται η Πρέβελη, νέο βίντεο διάσωσης πολιτών από την παραλία
- Eπίθεση του ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα: Πείτε μας ποιος σας χρηματοδοτεί, η ΕΛΑΣ κάνει την πιο ακριβή καμπάνια κόμματος αντιπολίτευσης
- Μαίνεται η φωτιά στο Ρέθυμνο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αγίου Βασιλείου – Απεγκλωβισμός 50 ατόμων από την Πρέβελη (βίντεο)
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Προκάλεσε νέο καβγά στη Βουλή με τη δημοσιογράφο Βασιλική Πολύζου – «Τι δουλειά έχει αυτή εδώ;», φώναζε, κάλεσε το «100» και την πήγε στο αστυνομικό τμήμα
- Όταν αθλητές και καλλιτέχνες ανταλλάσσουν ρόλους
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook