Η πρώην παίκτρια του Survivor έκρινε τους συμπαίκτες της κατά τα έργα τους…

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show» και μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής της στο Survivor…

Η γνωστή κοσμικογράφος έβγαλε παράπονο για την πολύ σύντομη παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λέγοντας με στόμφο: «Όλη η Ελλάδα είδε ότι έφυγα άδικα». Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Mykonos TV κατέκρινε για τη συμπεριφορά τους, τους Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο.

«Ο Αλέξης Παππάς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες» ξεκίνησε να λέει και συνέχισε: «Ο Σάκης δεν μου άρεσε που μπήκε με την πρώην του, ας πήγαινε σε άλλο ριάλιτι» ενώ αποκάλυψε πως συμφιλιώθηκε… σχεδόν με τον Περικλή Κονδυλάτο, όταν εκείνος τηλεφώνησε στο πάρτι της ένωσης στη Σοφία, με την οποία και παρακολουθούσαν μαζί το επεισόδιο.

Με τις αερολογίες του Τριαντάφυλλου καταπιάστηκε αμέσως μετά αναφέροντας πως «το παίζει θύμα αλλά έχει υπερβεί το όριο».

Όσο για την Ανθή Σαλαγκούδη; «Παρ’ την να μην τη βλέπω. Αυτή είναι ο λόγος που βγήκα έξω» είπε για την πρώην συμπαίκτριά της δείχνοντας ότι το άχτι της για εκείνη ακόμη δεν έχει «σβήσει».

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Περνώντας στα παιδικά της χρόνια αφηγήθηκε το πώς μεγάλωσε σε ένα σπίτι με δύο μαμάδες και πολλά αδέλφια ενώ αποκάλυψε το γιατί βαπτίστηκε σε ηλικία 12 ετών.

«Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες, ήταν περίεργο να βλέπω τον μπαμπά μου ανάμεσα στη μαμά μου και τη μητριά μου» ανέφερε ενώ δήλωσε πως δεν διατηρεί καμία σχέση με τη δεύτερη γυναίκα του μπαμπά της διότι δεν τη συμπάθησε ποτέ.

Μίλησε στη συνέχεια για το πώς ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία χάρη στον Σταμάτη Μαλέλη αλλά και για τη στενή σχέση που τη συνδέει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς οι γονείς τους ήταν οι πρώτοι Νιγηριανοί που ήρθαν στην Ελλάδα και ήταν φίλοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook