Τι είπε ο νομικός εκπρόσωπός τους;

Περίμεναν πριν μπουν στο Survivor ότι θα δεχθούν αρνητικά σχόλια, σαν να είχαν έτοιμο σχέδιο στρατηγικής για το πως θα κερδίσουν την παραμονή τους όσο το δυνατών περισσότερο στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό βέβαια μεταφράζεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ, αφού το συμβόλαιο τους είναι χρυσό.

Και για να κερδίσεις αρκετή μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ίντριγκες για να έχεις εναντίων σου τους περισσότερους παίκτες κι αρκετούς τηλεθεατές. Έτσι, ώστε να θυματοποιήσεις τον εαυτό σου, να σε βλέπουν κάποιοι ως θύμα δηλαδή και να επικαλεστείς το συναίσθημα του δέκτη. Για να έχεις φανατικούς υποστηρικτές που λειτουργούν ως στρατό, πρέπει σίγουρα να έχεις haters.

Κι αυτό το έχουν καταφέρει πολύ καλά ο Αλέξης Παππάς κι ο Τριαντάφυλλος. Δεν είναι τυχαίο πως είχαν ήδη προετοιμάσει τη νομική υπεράσπισή τους για να βγάλουν κι από αρκετούς τηλεθεατές χρήματα μέσω αποζημιώσεων για απειλητικά κι υβριστικά σχόλια.

Αυτό βέβαια είναι μια σκέψη με βάσει τη λογική κι όσα βλέπουμε καθημερινά να διαδραματίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Προσέλαβαν μάλιστα και κοινό νομικό εκπρόσωπο, τον Στέλιο Σούρλα, ο οποίος μίλησε στο «Πρωινό» και όπως αποκάλυψε οι παίκτες τον έχουν εξουσιοδοτήσει να προχωρήσει σε μηνύσεις εάν τα πράγματα ξεφύγουν στους σχολιασμούς του Survivor.

«Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπουν στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν κριτική. Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί κανείς είναι οι απειλές. Έχω λευκή επιταγή από τους δύο σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει να ενεργήσω αυτοβούλως. Οι οικογένειές τους φοβούνται επειδή δέχονται απειλές με τα μηνύματα σε social media» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν η δημόσια κριτική παραβιάζει τις διατάξεις του ποινικού κώδικα το μόνο μέσο προστασία είναι να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Σούρλας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook