Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σχολίασε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκης;

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκης έχει δημιουργήσει μεγάλο ντόρο στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου κι ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους διάφορα σενάρια.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει για το Mega και μια από τις πιο σημαντικές συνεργάτιδές της στο παρελθόν, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το μεγάλο come back στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη.

«Είχαμε μεγάλα τηλεοπτικά νέα. τα περιμέναμε, αλλά δεν ξέραμε πότε ακριβώς θα συμβεί. Όλοι το ξέραμε ότι θα γυρίσει η Ελένη. Ελένη χωρίς τηλεόραση και τηλεόραση χωρίς Ελένη δεν γίνεται», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Θα συνεργαστούν ξανά;

Στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν και πάλι είπε: «Δεν θα απαντήσω σε αυτό και δεν ξέρω καν τι θα κάνει η Ελένη. Εμείς μιλάμε φιλικά. Δεν είμαστε φίλες, αλλά έχουμε αυτήν την πάντα καλή σχέση γιατί μου έχει φερθεί κάτι παραπάνω από καταπληκτικά».

Στην ερώτηση γιατί απουσίαζε από το πάνελ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» την ώρα της ανακοίνωσης της τηλεοπτικής επιστροφής της Ελένης είπε: «Ήμουν στον καναπέ την ώρα της ανακοίνωσης της επιστροφής της Ελένη γιατί ετοίμαζα κάποια άλλα θέματα. Είπε ότι θα το παρουσιάσει η Δανάη».

Τέλος, στο αν εκείνη θα ήθελε να βρεθεί ξανά επαγγελματικά με την Ελένη απάντησε: «Οι συνθήκες παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μου είναι πολύ αγαπητός, αλλά υπάρχουν αρκείτο παράγοντες που θα πρέπει να κουμπώσουν για να γίνει αυτό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook