«Ο Σάκης και η Χριστίνα ήταν δύο μήνες μαζί.» δήλωσε ο επιστήθιος φίλος του παίκτη του Survivor.

Aυτή κι αν είναι αποκάλυψη από τον φίλο του Σάκη Κατσούλη! Ο Βασίλης Χαλκιάς αποκάλυψε ότι ο Σάκης Κατσούλης με την Χριστίνα Κεφαλά ήταν μαζί έστω και για λίγο, αλλά χώρισαν λίγο πριν μπουν στο Survivor….

Ο Βασίλης Χαλκιάς είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Alpha, Pop Up: «Μάλλον είναι επιλογή του Σάκη και της Χριστίνας να μην πουν ότι ήταν ζευγάρι.

Ήταν μαζί για δύο μήνες σίγουρα. Είχαν χωρίσει πριν από τις γιορτές. Είχα πάει για μια φωτογράφιση στο μαγαζί του Σάκη γιατί είχαμε μια συνεργασία και ξαφνικά μπήκε μέσα η Χριστίνα έφερε καφέ στον Σάκη.

Μετά μου είπαν ότι ήταν μαζί. Ξέρω ότι είχαν τσακωθεί, δεν γνωρίζω που μίλησαν. Ίσως στο αεροπλάνο για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο»!

Και υπογράμμισε: «Η Μαριαλένα νομίζω ήξερε για τη σχέση τους. Η Χριστίνα είναι πολύ άνετη. Πιστεύω χάρηκε κιόλας που ήρθαν ξανά κοντά ο Σάκης και η Μαριαλένα.

Δείχνει ότι δεν τη πείραξε. Ο Σάκης είχε δει τη Μαριαλένα στα αρχικά castings, του είχαν πει ότι θα μπει, αλλά μετά αναχώρησαν οι πρώτοι βασικοί παίκτες και ο Σάκης δεν ενημερώθηκε. Μου είχε ότι όταν πήγε στα castings, είδε την πρώην του εκεί πέρα.

Περίμενε να τη δει γιατί το είχαν συζητήσει πριν όταν ήταν μαζί. Μακάρι να βγουν από το παιχνίδι και να είναι ζευγάρι όντως ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook