Νεκρός έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, έχοντας δεχθεί τουλάχιστον έξι σφαίρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες πέρασαν από δίπλα του με μηχανή μικρού κυβισμού και τον εκτέλεσαν με πυροβόλο όπλο, ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποίησαν και σιγαστήρα. Από τον τόπο του εγκλήματος περισυνελέγησαν 17 κάλυκες, καθώς οι δύο άνδρες άδειασαν επάνω στο θύμα μια γεμιστήρα.

Η δολοφονική επίθεση πραγματοποιήθηκε καθώς ο Καραϊβάζ έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και επέστρεφε στο σπίτι του. Δεν είναι ακόμα γνωστό το αν οι δράστες τον παρακολουθούσαν ή του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι, στην οδό Αννίνου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ, με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να διενεργούν έρευνες στην περιοχή για ύποπτα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Επίσης συλλέγουν καταθέσεις από κατοίκους και αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι 17 κάλυκες που περισυνελέγησαν από τον τόπο του εγκλήματος μεταφέρονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα τηγς βαλλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο του φόνου είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook