Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που έπεσε νεκρός στον Άλιμο

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο.
Η ενέδρα θανάτου στον γνωστό δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ είχε στηθεί από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού. Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές. Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.
Ο Γιώργος Καραϊβάζ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ελεύθερο Τύπο, ενώ για πολλά χρόνια ήταν στον ΑΝΤ1, στο αστυνομικό ρεπορτάζ.
Τον Ιανουάριο του 2017, ο Γιώργος Καραϊβάζ σταμάτησε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και λίγο αργότερα ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Star και με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Είχε τη δική του ιστοσελίδα, το bloko.gr.
Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook