Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα Φουρθιώτη για επαναφορά της αστυνομικής φρουράς του

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη να εκδοθεί προσωρινή διαταγή από το Συμβούλιο της Επικρατείας, και να μην εκτελεστεί, έστω προσωρινά , η απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ που του αφαίρεσε τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του.
Η πρόεδρος του Δ΄Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαρία Καραμανώφ απέρριψε το αίτημα Φουρθιώτη, κρίνοντας ότι η λήψη και η άρση μέτρων προστασίας και ασφαλείας προσώπων γίνεται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από εκτίμηση πραγματικών γεγονότων και κινδύνων σε συνδυασμό με το δημόσιο συμφέρον.
Το αίτημα για την αναστολή των μέτρων φρούρησης του Μένιου Φουρθιώτη, θα κριθεί το επόμενο διάστημα από το Δ΄ Τμήμα του ΣτΕ με εισηγήτρια την πάρεδρο του ΣτΕ Χριστιάνα Μπολόφη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τζόκερ: Δυο τυχεροί κέρδισαν πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ – Τα νούμερα που κερδίζουν
- Ο Ζελένσκι με τους Ευρωπαίους ηγέτες στη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο – Πως θα γίνουν οι συζητήσεις – Το πρόγραμμα
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα – Άθλια μεθόδευση ο εγκλεισμός μου»
- Ξαναζωντάνεψαν οι μνήμες της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά
- Μακρόν: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη – Αν δείξουμε αδυναμία, θα το πληρώσουμε ακριβά -Προετοιμάζουμε τις συγκρούσεις του αύριο »
- Κ. Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών: Για ζητήματα κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας, μόνο η Ουκρανία μπορεί να λάβει αποφάσεις.
- «Μεγάλη πρόοδος με τη Ρωσία – Μείνετε συντονισμένοι» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Φωτιά στην Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για εμπρησμό – «Με πίεσαν να ομολογήσω» λέει τώρα ο 19χρονος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook