Επείγον μήνυμα προς τη Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων απέστειλε νωρίτερα η ΕΣΗΕΑ, ζητώντας την εκ μέρους τους στήριξη των Ελλήνων δημοσιογράφων, που συγκλονισμένοι αντιμετωπίζουν την τραγική είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ γεννήθηκε στην Καλλίφυτο της Δράμας, τον Νοέμβριο του 1968. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο, μετεγκαταστάθηκε στην Αθήνα και από πολύ νωρίς άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Η πρώτη του δημοσιογραφική εργασία ήταν στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», το 1989,  στην οποία εργάστηκε έως το 1996, ως αστυνομικός συντάκτης. Στη συνέχεια απασχολήθηκε, πάντοτε στο αστυνομικό ρεπορτάζ, σε πολλά Μέσα Ενημέρωσης, όπως στον Ρ/Σ «ΠΛΑΝΕΤ», σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, στην εφημερίδα «Εξουσία», στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και επί πολλά χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό «ANTENNA».

Από το 2017 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», ως αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», καθώς, επίσης, είχε δημιουργήσει και την δική του ειδησεογραφική ιστοσελίδα, το www.bloko.gr, με θέματα σχετικά με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους πιο έμπειρους αστυνομικούς συντάκτες στο χώρο και υπηρετούσε τη δημοσιογραφία με ήθος και ακεραιότητα για περισσότερα από 25 χρόνια. Η άποψή του ήταν πάντοτε ψύχραιμη και έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του.

Η είδηση της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του έχει αναστατώσει όχι μόνο την δημοσιογραφική οικογένεια αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ενώ κοινό και έντονο είναι το αίτημα να βρεθούν το γρηγορότερο οι δράστες και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο μονάκριβο παιδί του και παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τη διαλεύκανση του στυγνού αυτού εγκλήματος με αγωνία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook