Έναν νέο… Ντάνο βλέπουν στον Ηλία Μπόγδανο οι χρήστες του Τwitter, οι οποίοι τον στηρίζουν απόλυτα απέναντι στον Αλέξη Παππά και του έχουν δώσει ήδη το έπαθλο του νικητή του ριάλιτι.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και τον Αλέξη Παππά πριν από το αγώνισμα του Survivor.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ξέφυγε από τα όριά του και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Αλέξη Παππά, με την μπλε ομάδα και τον Γιώργο Λιανό να μπαίνουν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα και ο Τριαντάφυλλος έθεσε ένα ακόμα θέμα με πρωταγωνιστή τον Ηλία, κατηγορώντας τον για το γεγονός ότι κάνει ζέσταμα με τον Κόρομι, με τον οποίο είναι αντίπαλοι στον στίβο μάχης.

Η συζήτηση συνεχίστηκε και στην παραλία, με την Καρολίνα να συμφωνεί στο ότι κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων δεν θα πρέπει να συμβαίνει αυτό, ενώ ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα νιώθοντας πιεσμένος.

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους θεωρώ κολλητούς μου κι αυτά θα κρατήσουν… Με πνίγει το γ… το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα. Πρέπει αυτοί που είναι κοντά μου να καταλάβουν, ότι δεν θέλω να μιλήσω όταν δεν είμαι καλά κι είναι η κάμερα μπροστά. Δεν μου αρέσει να πουλώ τα συναισθήματά μου. Τώρα λένε γιατί έκανα ζέσταμα με τον Κόρο; Δεν θα το διαπραγματευτώ. Δεν θα χαραμίσω το σάλιο μου για αυτούς», είπε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αποχωρήσει.

Την σκυτάλη πήραν οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι εκδήλωσαν την συμπαράσταση τους στον Ηλία Μπόγδανο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook