Survivor: Ξέσπασε πάλι η μητέρα της Μαριαλένας – «Όλα για την τηλεθέαση» (video)
Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη κατηγόρησε για άλλη μια φορά την παραγωγή του «Survivor 2021» για ύπουλα παιχνίδια σε βάρος της κόρης της.
Με αφορμή το επεισόδιο της Δευτέρας του «Survivor 2021», η Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μητέρα της παίκτριας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, θέλησε να εκφράσει για άλλη μια φορά την οργή της για την εικόνα της κόρης της που προβάλλεται μέσα από το reality.
Η μαμά της παίκτριας του Survivor έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από ένα άρθρο που είδε σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε: «Μην γράφετε ότι… Όλα για τηλεθέαση. Ντροπή!».
«Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γ ιατό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι αυτό, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου» είχε δηλώσει πριν από κάποιες ημέρες.
Ολες οι Ειδήσεις
- Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Οι πρώτες εικόνες από τον εντυπωσιακό γάμο τους ( βίντεο)
- «Φως στο Τούνελ»: Η υπόθεση της Ολυμπίας Κηρύκου 30 χρόνια μετά την εξαφάνιση της – Παρασκευή 1η Μαίου στις 23:20
- Προφυλακίστηκε ο 89χρονος πιστολέρο για τις επιθέσεις σε ΕΦΚΑ και Κεραμεικό – Θέλει να αποζημιώσει με 2000 ευρώ καθένα από τα 5 θύματα που τραυμάτισε
- Survivor: Η αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα και η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι
- J2US -10οlive – Το πιο ανατρεπτικό πάρτυ έρχεται το Σάββατο 2 Μαίου – O Νίκος Μακρόπουλος σε μια ξεχωριστή εμφάνιση που θα απογειώσει τη βραδιά!
- Έξαλλος ο Δουδωνής με Κωνσταντοπούλου: «Δεν δέχομαι μομφή» – «Μη μου χτυπάτε τα χέρια σας» φώναζε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας (βίντεο)
- Κορυφαία επιλογή η ενημέρωση του MEGA και τον Απρίλιο – Πρωτιά στην τηλεθέαση
- Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου που σκοτώθηκε με το πατίνι στην Ηλεία: «Σε γέννησα για να μου φύγεις …«Καλό παράδεισο άγγελέ μου»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook