Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη κατηγόρησε για άλλη μια φορά την παραγωγή του «Survivor 2021» για ύπουλα παιχνίδια σε βάρος της κόρης της.

Με αφορμή το επεισόδιο της Δευτέρας του «Survivor 2021», η Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μητέρα της παίκτριας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, θέλησε να εκφράσει για άλλη μια φορά την οργή της για την εικόνα της κόρης της που προβάλλεται μέσα από το reality.

Η μαμά της παίκτριας του Survivor έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από ένα άρθρο που είδε σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε: «Μην γράφετε ότι… Όλα για τηλεθέαση. Ντροπή!».

«Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γ ιατό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι αυτό, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου» είχε δηλώσει πριν από κάποιες ημέρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook