Ξεχωριστές συναυλίες αλλά και ντοκιμαντέρ με αγαπημένους καλλιτέχνες θα δούμε στο ERTFLIX

Το μουσικό υπερθέαμα ξεκινά στο ERTFLIX και στην κατηγορία «Σύγχρονη Μουσική» με ένα εκρηκτικό πεντάωρο αφιέρωμα στο Glastonbury του 2019.

Ονόματα όπως οι The Killers, Chemical Brothers, The Cure, Kylie Minogue, Chris Martin, Interpol, Billie Eilish, Janelle Monáe και Michael Kiwanuka ανεβαίνουν στη σκηνή του διασημότερου υπαίθριου μουσικού φεστιβάλ του πλανήτη, στην τελευταία διοργάνωσή του πριν την πανδημία του Covid-19.

Στην κατηγορία «Σύγχρονη Μουσική» του ERTFLIX, θα βρείτε επίσης μοναδικές συναυλίες και αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ. Ο Elton John μιλάει σε εξομολογητικό τόνο για τη ζωή του, o πατέρας της disco, Nile Rodgers, μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας των Chic και των Daft Punk, των οποίων σφράγισε τον ήχο με τις παραγωγές του, οι Duran Duran αφηγούνται τις μεγάλες στιγμές της καριέρας τους και οι U2 παίζουν ζωντανά από το Αbbey Road στο Λονδίνο.

Το ERTFLIX συνεχίζει να προσφέρει συγκινήσεις στους μουσικόφιλους μέσα από ξεχωριστές επιλογές συναυλιών, αφιερωμάτων και ντοκιμαντέρ με θρυλικούς καλλιτέχνες από όλες τις δεκαετίες και για όλα τα γούστα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook