Αέρα βενετσιάνικο έχει αυτό το Σαββατοκύριακο το «My Greece». Το Σάββατο 17 Απριλίου η Δέσποινα Βανδή με καλεσμένη την Έλενα Χριστοπούλου περιηγούνται στο χθες και το σήμερα της αρχοντικής Κέρκυρας και μαγεύονται από την μοναδική ατμόσφαιρα του νησιού.

Χάνονται στα στενά καντούνια με τραγούδια και ρομαντική διάθεση, δοκιμάζουν τσιτσιμπύρα και προϊόντα από κουμ κουάτ. Επισκέπτονται τον Άγιο Σπυρίδωνα και γνωρίζουν δημιουργίες Ελλήνων καλλιτεχνών που αναγεννούν την παράδοση και ταξιδεύουν στις μητροπόλεις του εξωτερικού.

Ανεβαίνουν στο περίφημο μπαλκόνι της «Κόμισσας της Κέρκυρας» Ρένας Βλαχοπούλου και βουτούν στην απόκοσμη ομορφιά του Canal d’ Amour. Η Δέσποινα Βανδή μαγειρεύει το παραδοσιακό σοφρίτο με φόντο το Ποντικονήσι και την Παναγία τη Βλαχέρνα και η Έλενα Χριστοπούλου την ξεναγεί στο πιο παλιό χωριό της Κέρκυρας, την Παλαιά Περίθεια για μια γνήσια κερκυραϊκή μαγειρίτσα τα ονομαστά «Τσιλίχουρδα» και μια σαλάτα διαφορετική, με γεύση ελληνική και καταγωγή ιταλική.

Την Κυριακή 18 Απριλίου, το ταξίδι στην «Αρχόντισσα του Ιονίου» συνεχίζεται με εκπλήξεις, αποκαλύψεις, πολλά γέλια και κερκυραϊκές νοστιμιές. Η Δέσποινα και η Έλενα κάνουν ταχύρρυθμα μαθήματα συγκομιδής κουμ κουάτ, μαθαίνουν κερκυραϊκές λέξεις και μαγειρεύουν γνήσια κερκυραϊκά πιάτα. Ανεβαίνουν στα δύο φρούρια της πόλης θαυμάζοντας την Κέρκυρα που απλώνεται μπροστά στα μάτια τους και βουτούν στον μύθο της αυτοκράτειρας Σίσσυ. Το Αχίλλειον άλλωστε έχει ακόμη πολλά μυστικά να αποκαλύψει. Η Δέσποινα ως οικοδέσποινα έχει ετοιμάσει ένα κερκυραϊκό χωριό πριβέ για την Έλενα και η Έλενα απαντά με μια βόλτα για να θαυμάσουν ένα καθηλωτικό ηλιοβασίλεμα.

Αλήθεια, πόσες διασημότητες χωρούν σε 30τμ και πώς γίνεται ένα μπακάλικο σε ένα μικρό χωριό να έχει σερβίρει από τον Ωνάση και τον Άντονι Κουίν, μέχρι τη Σοράγια; Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 18:40, αφεθείτε στη μαγεία της Κέρκυρας στο «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή.

Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!

«MY GREECE» ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ – ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:40 ΣΤΟ MEGA

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ
EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ
PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΙΖΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΖΑΜΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook