Οι αριθμοί προκαλούν σοκ! Τα χρήματα που προστέθηκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό είναι πολλά...

Το θέμα με τους μισθούς των παικτών του Survivor έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης ουκ ολίγες φορές φέτος. Ειδικά για τους διάσημους οι αμοιβές τους είναι αρκετά υψηλές.

Η τελευταία αποχώρηση του ριάλιτι επιβίωσης ακούει στο όνομα Ελευθερία Ελευθερίου. Μια από τους διάσημους παίκτες που μετατέθηκε στην Μπλε ομάδα και μετά ξανά στους Κόκκινους.

Η Κύπρια τραγουδίστρια ξεχώρισε για τον δυναμισμό της και τη σέξι εμφάνισή της, αφού το καλογυμνασμένο σώμα της αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, κι όχι μόνο από τους άνδρες.

H τραγουδίστρια συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια. Πριν φύγει από το παιχνίδι τόνισε ότι το περίμενε κι εισέπραξε μια μεγάλη αγκαλιά από τους συμπαίκτες της.

Με την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου το Twitter έστησε “γλέντι”, καθώς η παίκτρια έκανε στενή παρέα με τον Αλέξη Παππά, τον πλέον αμφιλεγόμενο παίκτη του ριάλιτι και ήταν η παίκτρια που οι χρήστες ήθελαν να αποχωρήσει!

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν είχε πολύ υψηλές επιδόσεις στα αγωνίσματα, δημιούργησε εντάσεις, όμως είχε προσφέρει και στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές, όπως όταν «κόλλησε» στο εμπόδιο του στίβου μάχης λόγω του χαμηλού της ύψους ή όταν συστήθηκε στους Τούρκους παίκτες στο πάρτι της Ένωσης και εκείνοι την αποκάλεσαν “Τελεφερίκ” αντί για Ελευθερία.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν στην ομάδα των διάσημων λαμβάνοντας κάθε βδομάδα μια υψηλή αμοιβή! Σύμφωνα με τις πληροφορίες η τραγουδίστρια κέρδιζε 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook