Τα ποσά που αμείβονται οι Survivors προκαλούν ίλιγγο.

Το Survivor για κάποιους είναι μια πηγή τεράστιων εσόδων, ένα χρυσορυχείο για αυτό και κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Για το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών που παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε ο δημοσιογράφος του «Πρωινού», Αλέξης Μίχας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης είναι ο Τριαντάφυλλος, καθώς μετά από 16 εβδομάδες παρουσίας του στο τροπικό νησί, έχει μαζέψει στο «σακούλι» 96.000€ και πάει να «σπάσει την κατοστάρα», αφού αμείβεται με 6.000€ την εβδομάδα.

Ο δεύτερος παίκτης που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα στους διάσημους και επέστρεψε στους Κόκκινους, Αλέξης Παππάς είναι ο δεύτερος πιο κερδισμένος διαγωνιζόμενος, αφού με κασέ 5.000€ την εβδομάδα, έχει συγκεντρώσει 80.000€.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε τη 15η εβδομάδα κατά 60.000€ πλουσιότερη, με εβδομαδιαίο μισθό τα 4.000€. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει συμπληρώσει 11 εβδομάδες παραμονής στο Survivor και αν ισχύουν τα σενάρια που τον θέλουν να εισπράττει 4.000€ για κάθε βδομάδα στο νησί της Καραϊβικής, τότε αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει 44.000€.

Ο Σάκης Κατσούλης σε οκτώ εβδομάδες έχει κάνει «μπάζα» 12.000€, με 1.500€ μισθό ανά εβδομάδα.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook