Πέτρος Τατσόπουλος για Ραχήλ Μακρή: “Αυτό το θλιβερό σκ@@@ υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας ”…

Η Ραχήλ Μακρή με την απαράδεκτη και υβριστική της ανάρτηση, λίγες ώρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, έχει προκαλέσει τους πάντες με τη στάση της.
Σήμερα ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος επέκρινε δριμύτατα τη Ραχήλ Μακρή για την απαράδεκτη ανάρτηση της και γράφει μεταξύ άλλων για την πρώην βουλευτή: «Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:
Η ΥΒΡΙΣ
«Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτήν την ανάρτηση. Εάν μπορούσα να επισυνάψω μια προειδοποίηση, δεν θα ήταν “Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά”, θα ήταν “Απομακρυνθείτε όλοι”. Θα μου επιτρέψετε επίσης να αγνοήσω το φύλο του συγκεκριμένου ατόμου. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας, μου είναι αδιάφορο, αν όχι αποπροσανατολιστικό -για εμένα θα είναι “αυτό το θλιβερό υποκείμενο”, γένους ουδετέρου. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο, λοιπόν, δεν διάβασε ποτέ την “Αντιγόνη” -και αν την διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι Χριστό. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις: δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του. Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας».
Ολες οι Ειδήσεις
- Oι ΗΠΑ ετοιμάζονται για πόλεμο – Τέσσερα βομβαρδιστικά B-52 βρίσκονται στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία σε απόσταση βολής από το Ιράν
- Δημοσκόπηση ALCO: Στις 14,3 μονάδες ανεβάζει το προβάδισμά της η ΝΔ, πέρασε δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Ο Δένδιας πιο πετυχημένος υπουργός
- Κυψέλη: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος για τον ξυλοδραμό του υπαλλήλου του Δήμου Αθηναίων – «Έριξε μόνο δύο μπουνιές», λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)
- «Σφυροκόπημα» της κυβέρνησης από Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο
- O Φώτης Καφαράκης στον ΣΚΑΙ – Η ανακοίνωση του σταθμού
- Τραμπ: Έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του εναέριου χώρου πάνω από το Ιράν
- Θεσσαλονίκη: “Το μωρό κλαίει γοερά επί μια βδομάδα” – Η περιγραφή του αστυνομικού που το βρήκε στο μπαλκόνι
- Μια διπλή έκπληξη στην πόρτα των αθλητριών της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών – Ο ΟΠΑΠ τους εύχεται καλή επιτυχία με δώρα και λουλούδια πριν από τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook