Οργή από τους χρήστες του twitter οι οποίοι χαρακτήριζαν απάνθρωπη την δοκιμασία

Στο χθεσινοβραδινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού οι παίκτες κλήθηκαν να σηκώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά στους ώμους τους

Οι άνδρες των Μπλε και των Κόκκινων ξεπέρασαν τα 110 κιλά, με τον Κόρομι να σηκώνει 130 και να κερδίζει τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Αυτό το αγώνισμα προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, καθώς υπήρξαν χρήστες που έκαναν λόγο για σκληρό, μέχρι και απάνθρωπο αγώνισμα που έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των παικτών.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τη δική του απάντηση στο ραδιόφωνο του Sfera 102,2 το πρωί της Δευτέρας .

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor ανέφερε πως κανείς από τους παίκτες δεν τραυματίστηκε και πως ο ίδιος πρότεινε στους διαγωνιζόμενους να σταματήσει νωρίτερα το αγώνισμα, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν.

«Άγιο είχαμε που δεν τους είπα χθες ποιο ήταν το παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν 195 κιλά και έφτασαν 175. Διαλύσανε Μεξικάνους, Ρουμάνους και Τούρκους. Μου έλεγαν από το ακουστικό να μην του πω το παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν συγκλονιστικοί όλοι τους. Τους έλεγα συνέχεια να προσέχουν. Δεν είχε κανένας θέματα με τη μέση του μετά το αγώνισμα. Τους προτείναμε μήπως λήγαμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Τους βλέπαμε πως είναι πολύ δύσκολο. Αυτοί το πήραν μανιάτικο. Τους προτείναμε να μην πάμε μέχρι το δέκα» εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Η δοκιμασία αυτή προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών του twitter καθώς όπως παρατήρησαν τέτοιες δοκιμασίες είναι επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook