Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ: Ποταπή και δειλή πράξη η δολοφονία Καραϊβάζ

Ποταπή και δειλή πράξη ήταν η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Τι δήλωσε σήμερα ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Ντιντιέ Ρέιντερς.
«Ποταπή και δειλή πράξη» χαρακτήρισε σήμερα τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Ντιντιέ Ρέιντερς.
Ο επίτροπος, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου των υπουργών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, είπε πως φιμώθηκε «ένας βετεράνος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ».
«Στις 9 Απριλίου ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα. Πρόκειται για μια ποταπή και δειλή πράξη που φίμωσε έναν βετεράνο δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ» τόνισε.
Προσέθεσε πως «πρέπει να προστατεύσουμε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και τις ευρωπαϊκές αξίες».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ξανά ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος – Αυτή είναι η νέα του σύντροφος – «Είναι πολύ όμορφοι και οι δύο» (βίντεο)
- Βόλος: Άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του και τράπηκε σε φυγή – Αυτόπτης μάρτυρας η κόρη του ζευγαριού (βίντεο)
- Απόστολος Βεσυρόπουλος: Θλίψη από τον αιφνίδιο θάνατο του – Το Σάββατο η κηδεία του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
- Aναδρομικά σε 47.055 συνταξιούχους στις 25 Αυγούστου από τον ΕΦΚΑ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
- Κλέλια Ανδριολάτου: Νέες φωτογραφίες από την θάλασσα στα μπλέ
- Αλεξάνδρα Νίκα: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
- Μαρία Ολυμπία Ντε Γκρές: Σπάνιες φωτογραφίες με τον σύντροφό της στην παραλία
- Παναθηναϊκός – Σάμσουνσπορ 2-1: Σπουδαία ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης στη League Phase του Europa League
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook