Άλλοι χρήστες τον υποστήριξαν και άλλοι όχι μετά την έκκληση στο κοινό για αποχώρηση

Σε κλάματα ξέσπασε ο για άλλη μια φορά υποψήφιος Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο του νησιού, ζητώντας από το κοινό να μην τον ψηφίσει και έτσι να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ανέφερε μάλιστα ότι δεν αποδίδει αγωνιστικά κι ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους λόγω ηλικίας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του μέχρι σήμερα.

«Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Και να μην στηρίξει εμένα. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω» είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Η αντίδραση του αυτή δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι πήραν τη σκυτάλη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook