Μια εντυπωσιακή απόδραση έχει ετοιμάσει για αυτό το Σαββατοκύριακο το «My Greece».

Η Δέσποινα Βανδή με ξεναγό τον Γιώργο Καπουτζίδη κάνουν άνω κάτω την Αίγινα, σας αποκαλύπτουν τα κρυμμένα μυστικά της και σας προσκαλούν σε μία βόλτα γεμάτη «My Greece» απολαυστικές στιγμές.

Πόσο καλή θα ήταν η Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της μανάβισσας; Πόσα γλυκά και πόσες γεύσεις παγωτού υπάρχουν με βάση το διάσημο φιστίκι Αιγίνης; Στο παραδεισένιο νησί της Μονής θα είναι άραγε τα παγώνια … «Vandicted»; Επιπλέον πόσο καλά τα καταφέρνει ο Γιώργος Καπουτζίδης στη μαγειρική και τι σχέση έχει η Αίγινα με την Ισπανία και το Ναό της Αφαίας;

Αυτό το Σάββατο μαθαίνουμε γιατί η Αίγινα είναι το νησί των καλλιτεχνών, γνωρίζουμε την παράδοση στην τέχνη της κεραμικής και βλέπουμε το νησί του Αργοσαρωνικού με άλλα μάτια.

Το ταξίδι του «My Greece» στην Αίγινα συνεχίζεται την Κυριακή 25 Απριλίου με τον Γιώργο Καπουτζίδη να υποβάλλει την Δέσποινα Βανδή σε ορεινές και πεζοπορικές περιπέτειες. Ορειβατικά παπούτσια, μπατόν και πολλά, πολλά γέλια. Παχειά Ράχη, Ελλάνιο Όρος, Παλαιοχώρα, Ελαιώνας. Ο Γιώργος περπατά όλη την Αίγινα και η Δέσποινα καλείται να ακολουθήσει. Και κάπου εκεί μαθαίνει με τρόπο εντυπωσιακό και νόστιμο για την κτηνοτροφία του νησιού. Από την περιήγηση δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά η Αίγινα του Καποδίστρια. Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης σας χαρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακό ένα «My Greece» στην Αίγινα σκέτη αποκάλυψη!

Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!

«MY GREECE» ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:40 ΣΤΟ MEGA

Instagram: @mygreece.official

#MyGreeceMega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΙΖΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΖΑΜΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook