Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor ήταν όσο επεισοδιακή ήταν και η παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς όπως φαίνεται μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν με τον James Καφετζή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρώτος εξαπέλυσε χυδαίες βρισιές στον δεύτερο, με αποτέλεσμα η εκρηκτική σκηνή να... κοπεί στο μοντάζ.

Ο Αλέξης αναμετρήθηκε την Τετάρτη με Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο στο συμβούλιο του νησιού, με αποτέλεσμα να είναι ο ίδιος ο παίκτης που αποχωρεί.

Σύμφωνα ωστόσο με την Έλενα Πολυκάρπου και το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε», η αποχώρησή του ήταν εκρηκτική με ένα επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και τον James να έρχεται να προστεθεί στους πανηγυρισμούς του Νίκου Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο Αλέξης Παππάς και ο James Καφετζής είχαν… κάτι σαν τσακωμό, στη διάρκεια του οποίου ο Παππας τον έβρισε λέγοντας μεταξύ άλλων «Τα λέμε έξω παλιό…», ενώ ο James αρκέστηκε στο να αποχωρήσει με τον Κόρομι και τον Νίκο Μπάρτζη τραγουδώντας το πανηγυρικό σύνθημα της αποχώρησης του Αλέξη Παππά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook